Havn
Valletta, Malta
På sykkeltur med bare mobilen i lomma, kom det et "alt-mulig-vær": Lyn og torden, regnbuer, sol, haggel - og et fantastisk lys. Har allikevel forandret orginalen til sort/hvitt. Orginal og annen sort/hvitt er lagt ut.
Liker alle mastene - også speilbildet av dem i vannet. Fargeorginalen v#3 har fine farger i vannet, men syns det blir litt rotete. Lurer på om det er roligere i sort/hvitt. At det ikke er skarpere, syns jeg ikke gjør noe her.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-04-24 00:46:12
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-04-24 00:48:26
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Apple iPhone 4S
  • -
  • Brennvidde4.3mm
  • Blenderf/2.4
  • Lukker1/120s
  • Nei
  • AnnetForandret fargeorginal til sort/hvitt. Lagt til mer kontrast.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1047538} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .
Flott gjengivelse av et spennende havnemiljø. Enig i at mastene og tilsvarende reflekser i vannet funker veldig bra. Etter mitt syn er versjon 1, svart / hvitt med moderat / naturlige kontraster aller best. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Knut Georg F.
Mange kokker gir mye søl heter det; det samme med mange elementer i et bilde:-) Seilbåter er vanskelige fotoobjekt med sine høye master, og kutta master og halve båter synes jeg drar ned inntrykket. Fine detaljer i vannspeilet, men værsituasjonen du beskriver synes jeg ikke kommer veldig godt frem her.
Mvh Knut
Eva D.
Takk for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger, Kjell Øyvind og Knut! Og Knut, jeg forstår hva du mener mht for mange elementer etc. Du har rett, værsituasjonen kommer ikke godt fram! Jeg får prøve igjen :-)
Mvh
Eva
Øyvind B.
Utrolig hva du får ut av din "gamle" iPhone. Har 4s selv men blir mye grøt når jeg knipser. Kanskje jeg må støv-tørke linsa? Flotte speilinger og kontraster. Rotete ja. Båthavner blir lett litt kaotiske...Mvh Øyvind
Eva D.
Takk for hyggelig tilbakemelding, Øyvind! Ang min gamle iPhone så,skal det sies at bildet ble tatt for et par år siden. Jeg vet ikke om kameraet på den "blir slitt" med tida. Jeg syns også at bildene blir mer grumsete nå....Må nok til med vårpuss av linsa, ja ;-)
Mvh
Eva
Jostein S.
Hei
Et KJEMPEGODT havnebilde
Rene klare kontraster. Flott lys og flotte speilinger
Normalt er jeg tilhenger av farger, men her synes jeg originalen er suveren
Jostei
Roar K.
Normalt blir havnebilder lett rotete. Men dette satt fint.
V1 for meg takk.
Et flott grafisk blad.

Roar
Vidar Magnus J.
Flott svart/hvittbilde, gor for orginalen her der jeg synes drametikken i skyene kommer best frem. De harde kontrastene i forgrunnen synes jeg fremhever dramatikken fra skyene og gjør bildet mer spennende. Flotte farer i V3, jeg liker det maritime miljøet du viser oss her.
Eva D.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger, Jostein, Roar og Vidar Magnus!
Mvh
Eva
Jostein S.
Hei
KNALLFLOTT
Et bilde i særklasse vakkert

Jostein
Eva D.
Tusen takk, Jostein! Hyggelig at du liker det så godt!
Mvh
Eva
Sissel Kleivdal H.
Spennende havnemiljø i flott lys (versjon 3)
Liker det noe grafiske uttrykket i originalen.

Sissel
Eva D.
Takk for hyggelig tilbakemelding, Sissel!
Mvh
Eva
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu