Maritimt miljø
Bildet inngår i albumet Reiseminner - Bilder fra reiser i inn- og utland.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-04-25 19:34:29
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T10
  • Fujinon XF 23mm f/1.4 R
  • Brennvidde23.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1047638} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Pål M. S.
Er det noen plasser du ikke har vært... Igjen et flott bilde som viser mye av det typiske med særlig den Sør-Norske kysten. Fargerikt på mange måter dette. Komposisjonsmessig holder det absolutt vann, og skarpheten er det heller ikke mye og si på. Skulle jeg utsette noe, og det skal en vist gjøre her på dotten, så kanskje et lite kutt i venstre billedkant, slik at det røde sjøhuset/naustet forsvant ut...Flytebrygga får du ikke gjort noe med, men det hører vel med i disse moderne tider:-)
Anders S.
Hei Walter!
Fantastisk flott med nydelige farger og lys! Velkomponert og bra presentasjon av denne skjønne idyllen.
Kjempe bra!
Hilsen Anders
Pål M. S.
Der forsvant naustet gitt...:-) Ble litt "renere" etter min mening, hvis den teller....
Vidar S.
Nydelig bilde Walter!
Liker veldig godt hvordan du plasserte mastene i komposisjonen. Artig å se at radaren på masten minner litt om redet i treet:-)

Ser bildet ble ryddigere med Pål M sitt forslag, men da mistet bildet litt dybde og manglet litt balanse. Det jeg mener er at da blir naustet til høyre mye mer fremtredende og tar da ganske mye mer oppmerksomhet.

Jeg har tatt mange bilder fra vestlandet i denne kategorien. Skal lage noen album her ute etterhvert når jeg får litt bedre tid:-)

Mvh
Vidar
Walter S.
Takk til Pål, Anders og Vidar, for omtale i kommentar!

Pål sitt forslag "rensket" opp venstre billedkant. jeg pleier - så sant det er mulig innenfor de mest brukte formatene - å tilstrebe så rene avslutninger som mulig. Noe som godeste Roar har lært oss og penset på!!

Litt usikker på om det lille kuttet forstyrret balansen såpass mye at man legger merke til det....?

Vidars skarpe syn finner likhetstrekk mellom radar-domen på båten og "skjære-redet" i treet. Det må jeg si er meget godt gjort. Noe jeg aldri hadde oppdaget sel, men ser jo nå at du har rett!
:-)

Mvh,
Walter

P.S.: Når Pål spør om det er noen plasser jeg IKKE har vært, så må jeg jo si at det er alt for MANGE plasser jeg skulle ha vært, og antageligvis aldri rekker -drømmer bl.a. om en tur til Lofoten / Vesterålen....!
;O)
Pål M. S.
Skal antageligvis til Lofoten i slutten av Mai, Walter, så du må bare slå følge:-) Kunne blitt en morsom fotocombo det....
Avsluttet .
Nok et flott bilde fra et trivelig kystmiljø. Jeg slutter meg fullt og helt til alt det positive som kommer fram i kommentarene over. Enig i at versjon 2 nok er best, men jeg opplever ikke akkurat forskjellen som svært vesentlig. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Jon Tore J.
Lekkert utført Walter. Ikke mye å sette fingeren på her. I så fall helt ubetydelig flisespikkeri.
Mvh
Jon Tore
Walter S.
Takker også Kjell Øyvind og Jon Tore for kommentar!

mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu