After work
Utstyr
  • Olympus E-M1
  • LUMIX G VARIO 7-14/F4.0
  • Brennvidde7.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger119
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1047724} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Evelyn S.
Dette var bra! Nydelig lys som glinser bortover veggene, mange linjer i flisene, trappa, glenderet ligeså. Pesonen flott plassert innover i bildet. Virkelig flott bilde!
Øyvind B.
Får på vei hjem følelsen her. Fin komp, lys og gråtoner. Litt synd med den kabelen eller hva det er ned veggen venstre. Den forstyrret litt i alle de rene og fine linjene, men sånn er det jo noen ganger...Et stemningsfult bra bilde. Mvh Øyvind
Tore B.
Elegant!
Mvh
Tore
Paal S.
Bare lekkert!
mvh Paal
Stian K.
Flott bilde. Blir virkelig dratt inn her :-) Litt synd med den kabelen som Øyvind nevnte
marit f.
Veldig bra bilde,med alle linjene som går i alle retninger, men blir likevel dratt inn i bildet. En hverdagsscene, men absolutt ikke et hverdagsbilde.
Mvh Marit
Jan Egil S.
Takker og bukker for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger på bildet!
Knut Georg F.
Nok en dag ferdig på kontoret:-) Vellykket fremstilling av exit ut til dagens lyse side.
Mvh Knut
Vidar S.
Veldig flott bilde Jan Egil!
Spesielt stilig med den kabelen som kommer ned som en slange som glir ned bak gelenderet, dette skaper fin spenning i bildet, absolutt ikke synd at dette elementet var med, heller motsatt.

Nydelig lys, rik på tekstur og helt glimrende fortelling i dette bildet. Utsnittet er upåklagelig, vinkelen helt perfekt. Flott presentasjon.

Mvh
Vidar
Vidar S.
Veldig flott bilde Jan Egil!
Spesielt stilig med den kabelen som kommer ned som en slange som glir ned bak gelenderet, dette skaper fin spenning i bildet, absolutt ikke synd at dette elementet var med, heller motsatt.

Nydelig lys, rik på tekstur og helt glimrende fortelling i dette bildet. Utsnittet er upåklagelig, vinkelen helt perfekt. Flott presentasjon.

Mvh
Vidar
Håkon B.
Mektig bra Jan Egil. Enig med Vidar. Kabelen løfter bildet mange hakk. Et uromoment som gjør bildet bedre. Bra eksponering og et knakande godt bilde rett å slett
Jan Egil S.
Takker igjen! Artig å se at vurderingen av "uromomentet i bildet", denne greia som henger ned fra taket, er så forskjellig. Litt bildekritikk i et nøtteskal egentlig - det er ingen fasit og absolutte svar på hva som riktig, pent eller godt.
Stian K.
Helt enig der Jan Egil. Ikke noe riktig eller galt her. Det går kun på personlige preferanser. Kabel eller ikke,...et knakandes flott bilde er det uansett :-)
Vidar S.
Hei igjen Jan Egil!
Nei, du har helt rett i det du sier avslutningsvis, og derfor bør man kanskje tenke seg om både en og to ganger før man kommer med kritikk eller konstruktiv kritikk som noen kaller det. Da mener jeg generelt og ikke til noen spesielle (Meg selv inkludert) her på foto.no.

ELLERS:
Men folk skal selvfølgelig kunne si akkurat hva de vil, det er bare noen ganger det blir litt feil å kommentere innlysende ting til noen som har drevet med foto et helt liv for eksempel. Vedkommende vil jo bare tenke, ja! ja! det er nå bare sånn det og tåler det. Men hva med en nybegynner som ber om konstruktiv kritikk og blir pepret med råd her ute som muligens hindrer den usikres videre utvikling?

Jeg ser at det er noen som driver med grafiske fremstillinger og bildekunst etc. Som blir hardt angrepet av noen frittalende personer. Mitt syn er at det største/beste bildet ikke alltid skal fremelskes og settes på en pidestall og applauderes, noen ganger er det veldig viktig å støtte folk i "Prosessen" Mot et bedre bilde og noe nytt for eksempel. Så ha litt tolmodighet, hvem vet hva personen får frem i sitt neste bilde!

Vidar
Øyvind B.
Hei igjen Jan Egil. Som sagt syns jeg det var et flott bilde. Kabel eller ei. Slike ytringer ang. kritikk lenger ned her hører hjemme i forumet. Antar og mener bestemt du har ryggrad til å tåle min kommentar. Mvh Øyvind
Jan Egil S.
For ordens skyld, Øyvind - jeg tåler godt din kommentar. Den var ikke i nærheten av å være ufin eller upassende på noen måte.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu