Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon Nikon 70-300mm
  • Brennvidde70.0mm
  • Blenderf/32
  • Lukker1/6s
  • Nei
  • AnnetLang lukkertid, bevegelse i kamera.
    Fugler satt inn i ettertid.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1048668} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Henning S. P.
Blir litt for tydelig at fuglene er limt inn synes jeg. Tror jaggu jeg hadde likt det bedre uten dem. Trærne til høyre har en veldig fin form, som om de to svinger seg etter melodien.

h
Jostein S.
Hei
Utrolig VAKKERT Anne
For en fantastisk STEMNING du formidler i dette bildet
Et bilde for sansene!
Et motiv jeg verdsetter høyt
Jostein
SveinM M.
Flott og kunstnerisk! Liker! :)
Anne Ø.
Henning: At det er tydelig at fuglene er satt inn synes jeg er helt greit da det er bevisst. Mitt mål her er at det ikke trenger å se naturlig ut, men mer en stemning, uttrykk. Men alt slikt kan diskuteres hvor godt man gjør det og hvordan bildet når frem. Fint du er konstruktiv i din kommentar, liker det. Jeg tror og at skogen kan stå for seg selv.
Stian K.
Utrolig stilig :-) Det står at teknikken er lang lukkertid og bevegelse i kamera. Kan du forklare litt nærmere hvordan bevegelsen i kamera utføres her? Har lyst til å prøve det selv :-)
Anne Ø.
Stian: Her er kamera bevegd oppover i opptaksøyeblikket. Prøver med ulike lukkertider. Mye går i søpla. Noen ganger er jeg fornøyd. Er bare å leke, prøve seg frem. Lykke til :)
Ivan H.
Synes dette er pent og dekorativt. Jeg ville plassert en eller flere fugler i brytningspunkt med skogen for å gi litt mer dynamikk og et moment ekstra.
Roar K.
Ser her er en del delte meninger. Mistenker de kritiske for å være mer "bare" fotografer enn bildeskapere. Jeg som leker og eksperimenterer har ingen problemer med å applaudere dette bildet som et flott grafisk arbeid.
Herrene Smaken og Baken slipper vi nok aldri unna.
Ikke vil jeg forsøke, men kanskje vil noen finne tolkninger på hvorfor de hvite fuglene befinner seg i det mørke feltet også.
Håper ikke læreboknormalen har fasitsvar på slikt som dette også.
Husker en historie fra en gymnasieklasse het det på -70 tallet. Plassen var i Drammen et sted der elevene hadde fått i oppgave å tolke et dikt. Alle tolket feil for læreren hadde fasitsvaret.
Men elevene var ikke enig og tok kontakt med dikteren som fortsatt var lys levende og spurte hva han hadde ment og fikk til svar at han hadde ingen dypere mening enn det som man kunne lese rett ut.
Men han takket hjertlig for elevenes interesse.

Roar
Anne Ø.
Ivan: Tenkte på det med brytningspunkt , er enig med deg i det. Her kan en bare jobbe videre....
Anne Ø.
Roar: Så godt beskrevet denne historien fra skolen og diktet. Likte den :)
Evelyn S.
Lekkert bilde! BIlde kan helt sikkert være like spennende også uten fuglene. Flott laget.at du har fuglene der i tillegg gjør bildet annerledes, og jeg syns du gjør det flott. Kunstnerisk og stemningsfullt.
Geir B.
Utrolig lekkert. Dette er ikke noe vanlig foto. Dette er et kunstverk. Flott kontrast mellom de litt diffuse trærne og de sylskarpe fuglene. Jeg synes ikke det gjør noe at fuglene er "limt" inn etterpå. Hvis man lager et maleri kan man jo putte inn hva man vil. Hvorfor ikke med foto og?

MVH

Geir
Sissel Kleivdal H.
Vakker poesi i i et flott sorthvitt bilde!

Sissel
Anne Ø.
Tusen takk igjen til dere :)
Stein Adler B.
Fin komposisjon og svart/hvitt valører. Poetisk !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu