Polycera quadrilineata
Nakensnegl fra Gulen, Sogn. På lørdag starter en interkontinental fotokonnkurranse mellom Norge (Gulen) og Indonesia (Lembeh) om hvor de fineste småkrypene befinner seg. 10 - 16 fotografer tar bilder under vann på hvert sitt kontinent og vinneren kåres lørdag 28.5.15. Dette er den første fotokonkurransen av sitt slag. http://www.crittershootout.com
Bildet inngår i albumet Små dingser under vann - Undervannsbilder
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • EF100mm f/2.8L Macro IS USM
  • Brennvidde100.0mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1049008} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.
Tror nok jeg ville foretrekke denne nakensnegla framfor eremitt krepsen som jeg fikk litt følelse av uskarp.
Denne er perfekt i lys, skarphet, farger og detaljer.
I og med at jeg har følelsen av at hodet peker nedover ville jeg antagelig rotert 90 grader moturs (mot venstre) slik at den oppfattes mer naturlig for oss som ikke holder til under vann.
Da ville jeg halvert det sorte til venstre som da havner ned og kanskje lagt til litt i det som nå peker ned, men som da vil bli høyresiden. Burde være en enkel sak å klone inn litt fra det nåværende og få det til å se naturlig ut slik at modellen føles på vei inn i bildet fra venstre mot høyre.
Bare tips og forslag fra min side, men det er helt gratis å bruke det om du vil.

Roar
Rune Edvin H.
Takk. Jeg skal kikke litt på en snurring og kutt av sneglen (eventuelt ta bildet på nytt), men da med en annen og liknende snegle.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu