Tur-retur Andros. (serie)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-05-19 17:51:08
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-05-19 17:52:13
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2016-05-19 18:22:59
    Versjon #4
Utstyr
  • Nikon Df
  • Nikon 20mm 1.8
  • Brennvidde20mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1049033} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Arild T.
Velger meg originalen her. Et bilde jeg umiddelbart liker med silhuettene som står så flott til himmelen som går fra varme toner rett over horisonten til den mer kalde, blålige delen øverst.
Har scrollet opp og ned på bildet og tillater meg med å komme med et kutt-tips. Vanligvis vil jeg ikke kutte av en flaggstang, men her vil, etter min mening, et godt kutt i øverste billedkant skape større fokus og dybde i bildet. Båten ute i horisonten hadde også mer kommet til sin rett.

Hilsen Arild
Øyvind B.
Takk Arild. Scrollet mye selv og. Ble veldig i tvil. Tror det var et fornuftig forslag. Lagt inn kutt oppe og litt sideveis. Mvh Øyvind
Anders S.
Flott bildeserie med god komp! Jeg liker kuttforslaget til Arild, så versjon 4 ble enda mer spenstig iforhold til dybden og suget innover mot horisonten, det ble kraftigere. Når det er sagt, så syns jeg orginalen er flott også, for jeg liker mye himmel, spesielt når den er så vakker som her.
Versjon 2 med treet er også enkelt for meg å like, jeg er gla i trær. Flott med stranden og blå-flotte vannet!
Kjempe bra!
Hilsen Anders
Knut Georg F.
V3 synes jeg er et bilde der en fornemmer spenning, stress og forventning i horden av passasjerer. Blir nesten svett. Øvrige versjoner tolker jeg som rene ferieminner.
Mvh Knut
Avsluttet .
Veldig fin serie, her fornemmer man klart både sommer og varme. Versjon 4 er vel enda bedre enn originalen, vil jeg tro, men jeg er ikke helt sikker. Den høye himmelen i v1 bidrar i min opplevelse av bildet til å styrke stemningen og inntrykket av varme og godvær. Versjon 2 er meget bra med fine farger, lys og komposisjon. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Øyvind B.
Takk for hyggelige kommentarer Anders, Knut og Kjell Øyvind. Enig Knut. Ikke noe spesielt eller spennende med disse bildene. Mer en serie der jeg prøver å formidle stemningen til og fra på en av våre mange turer mellom disse vidunderlige øyene. Mange lite påvirket av masse turisme så som her Andros to timer med ferge fra fastlandet. Mvh Øyvind
Jostein S.
Hei
Her knaller du til! Veldig flott bildeserie. Fortellende. Blir nesten som å ha vært medpå turen!
FLOTT dette her Øyvind
Så da sier jeg takk for turen......
Jostein
Roar K.
Jeg var litt inne på tanken av toppkutt som I V4 da jeg så originalen.
Ellers er V2 et fint utsnitt i god komp der treet føles litt som ei ramme.

Roar
Øyvind H.
Fine bilder som får en i feriemodus. Liker best originalen.Rekkverket og skyggene pluss det viftende håret er fine elementer.
Mvh Øyvind H.
Kjell H.
Liker versjon 4 og innrammingen med flaggstanga som gir et lite inntrykk av "diptyk". Ellers en fin liten serie med inntrykk fra "livet på tur"
Øyvind B.
Stor takk til Jostein, Roar, Øyvind H. og Kjell for oppmerksomheten. Kameraet er en forlengelse av hjernens fantastiske egenskap til å lagre bilder i hodet. På reiser er det ofte nyttig og få det lagret det via kameraet... (for ettertiden.) Mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu