Flittige ferger på Vesterelva
i Fredrikstad transporterer innpå 1 million passasjerer hvert år på elvene våre. Fergen har er mange stoppesteder, slik at man kan kommer seg rundt i distriktet, og er i tillegg gratis å bruke for alle. Dette setter jeg pris på.
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T10
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde50.5mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1049138} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roar K.
Fortøyningsstolpen skaper spenning i bildet så da må man jo værsågod godta de halve båtene innafor også.da annen beskjæring vil ødelegge bildet..
Merkelig at du greide å finne noen cm som ikke var behørig presentert tidligere - med eller uten ferger.

Roar
Walter S.
Ja, Roar, dette var den "reneste" avslutning på venstre siden jeg fant. Mye rat der av bygninger, båter og annet rask, så jeg "ofret" båtene som ikke er så viktig i dette bilde. Stolpene der i mot var viktige for perspektivets skyld.

Byen min overrasker meg stadig vekk selv. Finner alltid noe "nytt" som ikke er presentert ennå. Men, det er klart at Fredrikstad som by nok har blitt over-eksponert av meg her på dotten. En vakker dag er det ingen som gidder å klikke på Fredrikstad-bildene mine lenger, men det er jo ikke derfor jeg fotograferer. Sånn er det bare når man er glad i hjembyen sin!
:-)

Du skal ha takk for dine tanker og omtalen i kommentar!

Mvh,
Walter
Arild T.
Enig med Roar her. Pælene i forkant skaper god dynamikk i et godt eksponert bilde. Fredrikstad må være et eldorado for en fotoentusiast. Du går aldri tom for gode motiver!

Hilsen Arild
Harald N.
Godt komponert med båtane som liv i bilete.
Mvh Harald
Øyvind B.
Hehe nei Walter ser alltid på dine perfekt eksponerte bilder fra Fredrikstad. Stor mengde så plukker ut de som gir meg det lille ekstra. Som her. Synes de to båtene her gjør mye for bildet. De bidrar til en dynamikk fremover i bildet tross heftige 1/1600s lukker. Mange flotte linjer med stokker og bro bidrar også til det... Mvh Øyvind
Anders S.
Hei Walter!
Fantastisk flott bilde! Jeg liker så godt dine bilder fra Østfold og Fredrikstad! Bildene dine har flotte farger og nydelig lys, velkomponert og intersant miljø å se til. Ekstra flott med informasjonen i teksten din. Jeg har planer om å dra til Fredrikstad og Gamlebyen til sein sommeren, selvsagt som foto tur. Da er det artig å følge med på bildene dine. Og ekstra morsomt å lese om fergene som er gratis. Det ser så fint ut.
Kjempe bra!
Hilsen Anders
Walter S.
Takk til Arild, Harald, Øyvind og Anders, for omtale i kommentar!

Mvh,
Walter
Walter S.
Takk til Arild, Harald, Øyvind og Anders, for omtale i kommentar!

Mvh,
Walter
Jostein S.
Hei Walter!
Nydelig flott MOTIV
Gode, behagelige farger
Fint med den stolperekka der til venstre. Gjør mye for bildet.
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu