"Playing, laughs and have fun"
Lik det eller ikke.
Jobber mye og dårlig med fritid. Så detta er henta fra arkivet, og ja det er vist her før engang. Men denne gangen er bilde behandlet på "min metode" Og jo, det er lek og moro, inneklemte i små øyeblikk om kveldene, som gir meg mye glede å gå på igjennom hverdagen, som kommer neste dag...
Dette er for meg, utrolig morsomt og givende.

Ønsker dere alle sammen alt godt!
Anders
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-05-30 21:41:55
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-05-30 21:42:26
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2016-05-30 21:42:53
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • EF24-105mm f/4L IS USM
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger107
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1049665} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Anders S.
Roar K.bilde nr. 1049568 En utrolig flott bildeserie som er verdt å se på, mange ganger! En meget dyktig kunstner med utrolig mye fint!
Tusen takk for mye inspirasjon til spesielt Roar, men også dere andre!

Hilsen Anders
Arild T.
Ja, dette var utrolig flott, Anders! Jeg ble veldig glad og oppløftet da jeg så dette bildet. Har en forkjærlighet for kirker og kirkegårder og dette er noe av det flotteste jeg har sett! Rett nok har du gjort mye etter "din metode" her, men et strålende visuelt uttrykk var det.
Ønsker også deg alt godt, Anders!

Hilsen Arild
Øyvind B.
Hei Anders. Du er virkelig i slaget for tiden! Dette ble jo rå- tøft. Nesten litt psykedelisk stemning her. Honnør for å tørre prøve nye utrykks former. Mvh Øyvind
Anders S.
Hei Arild og Øyvind!
Hjertelig tusen takk for overveldene tilbakemeldinger og hyggelig ord! De varmer og gleder meg masse!
Jo jeg er på utkikk etter andre uttrykksformer, så du treffer full blink Øyvind. Det er liksom ett vakuum inni meg som skal ut, enten med ord eller visuellt. Denne navigeringa er spennende, da det ikke er noen "merket vei" som leder meg. Jeg må lete og "famle" meg frem, mens jeg prøver og feiler. Det er jo tross alt menneskelig å feile, og det er kanskje den beste læringa man kan ha i livet.
TUSEN TAKK!

Hilsen Anders
Geir F.
Flott original. Rolig, harmonisk manipulasjon i fine farger og med et "jevnt uttrykk". God komposisjon. Ytterligere støyreduksjon av skyene hadde gitt ytterligere harmoni i originalen. Versjon 2 og 3 ble litt vel kolorerte og versjon 4 vel mye sløret etter min smak, men originalen likte jeg godt.
Geir
Fredrik N.
Jeg har absolutt sansen for disse tøffe bildene!
Utgangspunktet er jo et bilde som et veldig godt komponert og med den måten du har etterbehandlet det på gjør det svært severdig.
Originalen var absolutt best.

Mvh Fredrik
Avsluttet .
Dette var vakkert, flott motiv og komposisjon, spesiell fargesetting som her virkelig skaper en interessant stemning og spenning. veldig bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Sissel Elisabeth H.
Orginalen ble veldig flott. Du har med din ettebehandling fått frem et nydelig preg på lyset. Litt drømmeaktig og lunt. Kjekt å utforske fotoprogrammene. Vakkert i takt og tone.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Roar K.
Den siste glemmer jeg ellers er de tre andre likandes.
Signaturen skriker litt mye i hvitt. Skulle vært lagt i en farge som glir bedre inn i bildet.
At A for Andres forsøker å kamuflere linje ut i hjørnet var nok ikke helt vellykket så kanskje en beskjæring nede. Om nedre ramme kutter i steinstøtta til høyre gjør ingenting.

Roar
Sissel Kleivdal H.
Spennende og kreativ uttrykksform. Liker originalen veldig godt!

Sissel
Keshav N.
Jeg syns dette var bare helt fantastisk.
Keshav
Anders S.
Tusen hjertelig takk ALLE SAMMEN!
Hyggelig å høre fra dere!
Hilsen Anders
Vidar Magnus J.
Vakkert og kreativt. Gode farger og fin etterbehandling. Går for orginalen her.
Anders S.
Tusen takk Vidar Magnus! Hyggelig å høre fra deg!
Hilsen Anders
Øyvind H.
Hei Arild
Har akkurat sett på kirkebildene Thru time" og ble imponert. Men disse bildene har jeg litt problemer med. Jeg aksepterer selvfølgelig manipulasjon som et virkemiddel. Men fargene her synes jeg blir for glorete, for selvlysende, og passer ikke til det høytidelige og alvorsfylte temaet:kirke og kirkegård.Det hjelper selvfølgelig at du i tittelen har et humoristisk blikk på dette, men likevel.....
Håper du tar krtikken med fatning, du har jo fått mange godord her. :-)
Mvh Øyvind H.
Anders S.
Hei Øyvind!
Vel smaken er som baken, og det er rom for absolutt alt! Til og med ett bilde som dette! Enten man liker det eller ikke, så er det helt greit. Tusen takk for ditt innspill og tilbakemelding! Super flott at du gir uttrykk for din mening! Fortsett med det.

Versjon 2, 3 og 4 er kun for å vise til fremgangsmåten, hvorpå orginalen er sluttproduktet denne gang.
Jeg må jo skrive ned min mening. Jeg opplever ikke denne kirken og gravlunden som noe alvorsfylt, men som ett rolig og fredfylt sted. Og de fleste kirkegårder oppleves fredfylt for meg. Døden er naturlig, like naturlig som livet. Det henger sammen begge deler. Og jeg ser derfor ingen problem med å presentere ett kunstnerisk uttrykk fra slike områder.

Vennlig hilsen Anders

Øyvind H.
Hei Anders (rett navn denne gangen.)
Jeg er helt enig i at en kirke/et gravsted godt kan bli fotografert og formidlet kunstnerisk, gjerne med farger. Men det er noe med akkurat den koloritten du har valgt som skar meg litt i øynene. Jeg synes det er flott at det prøves ut/lekes med nye uttrykk/nye presentasjoner her inne.Fortsett med det,
Mvh Øyvind >H.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu