Bildet inngår i albumet Menneskebarn - Jordens levende blomster.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-05-31 15:20:23
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D3000
  • Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3 XR Di II LD Aspherical (IF) Macro (A14NII)
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1049710} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Bjørnar F.
Hei.
Liker bildet, selv om jeg syns det blir noe blast. Er det så trangt der, mellom seng og skatoll, eller er det mere rom innover til høyre og gutten bøyer seg for å bære det.
Sissel Kleivdal H.
Takk for tilbakemelding, Bjørnar F. Gutten sitter på en krakk foran skatollet. Det er, som en kan se, litt trangt om plassen. Her er ikke rom for å møblere om. Hva gutten ellers bedriver -eller tenker vet bare han. Jeg passerer rommet - med et kamera.- 'Noe' gjør at jeg fanger det jeg 'ser'.

Sissel
Bjørnar F.
Ok. Da gjør han nok som gutter/menn flest, tenker på jenter.
Sissel Elisabeth H.
Det spennende med dette bilde er at gutten ikke vises i speilflaten og heller ikke noe annet enn en liten skygge. Rom for tankespinn kalles dette. Det lyse preget er med på å forsterke denne følelsen av intet. Velger meg v2 hvor det difuse har størst virkning. Muligens uten gardinstang og foldene på toppen for å gjøre det enda mer minimalistisk. Fint som det er, kun en tanke.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Jostein S.
Hei
Først vil jeg berømme komposisjonen. Den er SPENNENDE
Du varter opp med bilder som ikke alltid er A-4. Det gjør bildene interessante. Motivene er noe å dvele ved, og her ligger jo clouet i det å formidle
Her får en bruk for sansene. Kanskje kan en koble inn et gear ekstra, og muligens bruke turboen, for å bruke motorspråket!
Bilder skal gjerne "ha noe", og det har dine bilder
Jostein
Avsluttet .
Et spennende bilde litt utenfor allfarvei. Fint motiv, fint observert. Her er stoff for å la tanker og følelser arbeide videre. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Evelyn S.
Så dette bildet tidligere i dag og ble fasinert. Klarte ikke å sette ord på hva det var som fasinerte. Ser at de andre har klart det. Så min kommentar blir litt det samme som de har nevnt. Nettopp det at det er trangt kombinert med at gutten ikke vises i speilet gjør at man blir litt perpleks og lurer, hva skjer her? Et bilde utenfor allfarvei som Kjell Øyvind sier. Bildet har sterk effekt rent symbolsk, Man får bruker for flere sanser enn synet, som Jostein nevner., det har en sterk symbolsk virkning.
Harald N.
eit bilete som engasjerer, likar det godt. Held ein knapp på originalen.
Mvh Harald
Øyvind B.
Får litt 60-talls følelse når jeg ser på bildet. Kanskje fordi jeg selv var gutt da. Som barn har man god tid,ofte for god. Den gode kjedsomheten å bare sitte foran et speil å se i mangel av noe annet å ta seg til. Savner følelsen...Artig også at det er et litt annerledes bilde fra deg. Liker. Mvh Øyvind
Knut R.
Jeg stoppet opp ved bildet ditt fordi jeg trodde det var et bilde av meg selv som gutt. Så ble jeg sittende og tenke på hva gutten kanskje tenker. Kanskje betrakter han seg selv, gjør noen grimaser, kjekker seg litt og ... Jeg har selv stått foran speilet.
Hvilket av bildene jeg liker best vet jeg faktisk ikke. Vanskelig å bestemme meg her. Bra bilde!
Sissel Kleivdal H.
Tusen takk for kommentarer til bildet.
Det er glede å lese hva der står..

Sissel
Anders S.
Glimrende flott presentasjon av følelser, tanker og refleksjon hos ett barn. Vi observerer at han undres, men hva han føler og tenker vet bare han!
Kjempe bra Sissel!
Hilsen Anders
Roar K.
Lurte vel litt på om han var satt i klemme mellom senga og toalettkomoden for å sitte å se seg sjæl i aua en stund?
Men to sett håndklær lagt fram på senga så da er det kanskje mer nærliggende å tro at vi befinner oss i et hotellrom?
Du kan det der med å finne dine egne spesielle settinger.

Roar
Arild T.
Nok et bilde fra deg, Sissel i undringens tegn som formidler en stemning og samtidig setter ens tanker i sving. Fint og elegant presentert, der jeg velger meg originalen.

Hilsen Arild
Avsluttet .
Hvor nært står du deg selv? Selvinnsikt og kjærlighet til seg selv er svært viktig, og speilet er egentlig en metafor for at vi må ta hånd om oss selv først og fremst - så de andre.
Per Fuggeli sier at vi må gi litt mer faen. Dét han mener er det stikk motsatte av å være likegyldig. Sansene er vårt viktigste verktøy, og da må de være åpne for det meste av tiden vår.
Håper gutten ser mer enn sin egen fysiske refleksjon :)

Du som fotograf har helt klart sansene i behold :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu