The secret.Esfahan, Iran.
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ18
  • -
  • Brennvidde10.8mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger63
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1050852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Anders S.
Du verden for ett bilde, virkelig knall bra! Fantastisk flott lys og skygge forhold som skaper gode kontraster og skyggene /silhuettene av menneskene kommer utmerket frem.
Meget godt formidlet!
Hilsen Anders
Knut Georg F.
Klare diagonale linjer og plassering av menneskene skaper fin balanse i motivet. Personlig ville jeg ikke hatt med landlinja i topp, men avslutta med vannspeilinga.
Mvh Knut
Arild T.
Et bilde som forteller en historie. Hva er det mennene til høyre har for seg som den mørkledde tydelig fatter sin interesse for? Hvem vet? Billedtittelen antyder en hemmelighet. Vil ikke jommentere bildet rent fototeknisk da det for meg er historien du prøver å fortelle, som er det mest sentrale. Veldig bra!


Hilsen Arild
Roar K.
Kanskje er det herrene Smaken og Baken som blander seg borti når jeg tenker beskjæring oppe for å fjerne det smale feltet og la vannet avslutte bildet i topp.
Det smale feltet oppe som liksom bryter trekker fort oppmerksomheten dit så det bildet handler om kommer litt i bakleksa. Men hvorvidt man skal ta så mye at platået ute til høyre ender opp som en bortimot likebeint trekant med et bein it på kortside og et på langside overlater jeg til de to nevnte herrer.
Nede ville jeg nok tatt 1 cm beskjæring og fått diagonalen mellom høyre kortside og nedre langside da det antagelig vil skape ytterligere spenning.
Nå har jeg forholdt meg til det tekniske i bildet og ikke blandet meg inn i bildet historiefortelling.
Mye har endret seg i Iran siden jeg reiste gjennom der i november 1972 østover og februar 1973 tilbake igjen mens Iran fortsatt var under Shahens styre og på mange måter friere enn idag selv busser ofte ble stoppet og alle ut fordi buss og passasjerer skulle sjekkes.

Roar
Jostein S.
Hei
Meget FLOTT
Et utrolig godt motiv. Fantastisk lys og skyggevirkning
Fargevekslingen synes jeg er utmerket
Et kutt i toppen så er dette perfekt for meg!
Jostein
Sissel Elisabeth H.
Veldig flott med kontrastene, både som bekledning og i de mørke furene i bryggen. Som nevnt før fine diagonale linjer. Lys og skygger lager også fine linjer her. Ville selv valgt å kuttet litt i toppen like under det hvite som ser ut som stakitt. Fint spill og liv i vannflaten. Flott situasjon du har fanget.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Bjørnar P.
Komposisjonsmessig løftes bildet mange hakk dersom du kutter bort landstripen oppe.
Ellers fine lys- og skygge virkninger, og en noe mystisk stemning som spiller på fantasien.
Øyvind H.
Tusen takk for hyggelige kommentarer og forslag til forbedringer.Har ofte problemer med å beskjære, men ser jo at strandlinja godt kunne vært fjernet.
Mvh Øyvind H.
Keshav N.
Veldig fint og fortellende bilde. Er enig med de andre her ogsaa naar det gjelder kutt i toppen
Øyvind H.
Takk for hyggelig kommentar, Keshav.
Mvh Øyvind H.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu