Cool Boost Pc art work
Et ''snap-shot'' i og med denne Nitro ( N2o ) flammen vises under bilen, dette er jo ikke ofte en ser, fordi det skjer rimelig fort, og her tror jeg faktisk det var en bitte - bitte liten lekasje på bilen i akkurat dette drag`et..
Utstyr
  • Pentax ist D
  • 80 - 200 f2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger354
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_105090} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

dårlig PS jobb, ellers et actionfylt bilde!
Stian H.

Enig anående PS-jobben.. Ikke bra.. Men ideen til bildet var kul! Stå på!
Hans Martin H.

Helt ok å få: dårlig pc jobb, fordi er det noe jeg ikke har helt draget på, så er det faktisk bilde-behandling, men på en annen siden. Dersom målsettningen er å bli så vannvittig god på den siden at folk ikke ser om det er behandlet eller ei, da vil vel dette kanskje skjule ''noe'' mangel på foto-kunnskapene vil jeg tro. Det er vel i utgangspunktet foto en burde holde på med da.. Og med dagens billedbehandlings program kan en vel redde rimelig dårlige utgangspunkt, eller..?

Jeg har av og til fått beskjed om at bilde burde beskjæres, det er forstyrrende ting i bakgrunnen osv.. Hmmm, er du på ''treff / motorstevne'' er vel ikke akkurat fotografen som er sirkus direktøren, det er vel kanskje i strengt tatt utøveren eller.. Nå høres jeg sikkert litt mutt ut, men det var så absolutt ikke tanken, fordi jeg kommer nok til å fortsette fotograferingen uansett, fordi, Jeg liker faktisk å være ute under himmelen jeg da, liker absolutt ikke dette med å sitte å glo i en pc skjerm, men sånn er jo jeg da..

Har hatt en liten farts-tid i Kamera Klubb, og der også var det en del heftige kommentarer på ditt og datt, men om du spurte åss`n en skulle komme rundt de problemene, var det heller sjeldent en fikk noe kurrant svar, mange hadde ideer, men de færreste gjorde noe med det, så jeg synes det er helt greit å få kommentarer på hva som er dårlig, værre og kanskje ting som var bra, men da synes jeg faktisk det er ok og få høre hva jeg også kunne ha gjort annerledes..

Faktisk var det en, som nevnte noen gode hint på et tidligere bilde jeg la ut, og sånnt synes jeg er særdeles fabelaktiv, det er jo noe som heter learning by doing, og men sånn er det jo bare..
Svein M.

Helt ok bilde, - men ang ps. så ser det ut som du har brukt motion-blur.
- Det er nok det de andre sikter til ang. ''dårlig ps jobb''. - Det er jo greit
å spesifisere litt i kritikken man legger ut.

For meg skurrer det litt, det ser ikke helt ekte ut når hele fronten er skarp
å så får man en ''dobbeltgjenger'' på venstre forskjerm, og bak på hekken.
Korriger meg hvis jeg tar feil, men jeg tipper bilen akkurat har starta å har
relativt liten fart.
Ellers er miljøet rundt, og utsnittet helt ok. - Mulig jeg ville ha hatt mer luft
i fartsretninga kontra bak.

SM
Svein M.

Etter å ha kikket på det andre bildet av samme motiv så ser jeg den egentlig står stille.

Stå på!

Avsluttet .

jeg er faktisk enih med deg hans. det mister litt av sjarmen med å ta et godt bilde dersom alt kan rettes på i PS. Men går du i gang med en så stor jobb som det du har gjort her, burde det vært bedre gjennomført:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu