Bratt opp Vestpolltinden
Vestpolltinden ligger innerst i Øksfjorden. Vestpollen strekker seg bakover i bildet, og Møysalen ville vært synlig hvis man tenker skyene bort. Vi er på tur opp til Vogts stoll, ei jernmalmgruve på 660 moh. Arbeidet der pågikk noen år i begynnelsen av 1900-tallet. Utrolig slit må det ha vært! Men fantastisk landskap.
Bildet inngår i albumet Vesterålen -
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • EF24-105mm f/4L IS USM
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1051292} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Geir B.
Enig: Et fantastisk landskap som du har fanget på en flott måte. Bra perspektiv med 24 mm vidvinkel. Naturtro og fine farger.
Harald N.
Vakkert bilete av eit bratt og storslagent landskap.
Mvh Harald
Stian K.
Vakkert bilde som gir et mektig inntrykk. Kjenner at høydeskrekken drar meg ut mot kanten der. Er forresten fra Lofoten selv :-)
Hans Rich. A.
Her var det luftig med den flotte utsikten. Fint med personene i bildet, og streiflyset av sola sammen med de grå skyene.
Mvh Hans Richard
Ragnar S.
Bratte skråninger å forsere her, og sannelig får en lønn for strevet underveis og når toppen er nådd. Fin skildring av hvordan det kan være å gå i fjellet.

Mvh Ragnar S
Sissel Elisabeth H.
Flott turbilde og et vakkert landskap. God følelse av det bratte terrenget ned mot fjorden. De lave skyene gir fin stemning og lyset inne i dalen/bukta er en fin detalj.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Sven Erik F.
Hei Geir, Harald, Stian, Hans Rich., Ragnar og Sissel. Tusen takk for veldig flotte kommentarer fra dere! :D Mvh Sven
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu