On my way home
Håndholdt.
Orginalen er ilagt støy med hensikt, hvor versjon 2 er uten denne støyen. Og versjon 3 avslører at dette er ett vinterbilde, tidlig vinter i overgangen mellom høsten og vinter.
På søken etter uttrykk i visuell form, her er ett bidrag til. Om det når frem, det aner jeg ikke. Men jeg har fulgt denne veien lenge nå...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-06-30 23:21:25
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-06-30 23:21:50
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • EF24-105mm f/4L IS USM
  • Brennvidde105.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger68
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1051405} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Evelyn S.
V2 blir min favoritt, og syns den gjør seg godt i s/h. Stilig med skyggen av de store trærne som faller på bakken bak til høyre. Fornemmer den friske luften og stemningen man kan kjenne når det er kaldt og frost, og solen skinner. Grusvei og gamle gjerder er fine motiver.
Hans Petter S.
Liker at du eksperimenter og legger ut flere versjoner. Man kommer jo til et punkt, hvor man har lyst til å prøve ut ting også! Dette synes jeg du lykkes med. Jeg klarer ikke velge noen favoritt her, men kanskje en av s/h-versjonene denne gangen.
Veien tar deg elegant med inn i bildet. Fotostandpunktet ditt gjør seg godt her. Det er ikke alltid veien er like enkel og rett, noen ganger snirkler den seg frem i svinger, sånn som her, men det gjør ikke noe, bare den bringer deg hjem.... Vel, vel, det får være nok tankespinn for i kveld!
Flott levert igjen, Anders!
Avsluttet .
Spennende motiv, veier eller stier som slynger seg innover i terrenget, er interessante og gir ofte betrakteren grunnlag for å la tanker og følelser arbeide videre. Det gjelder i enda høyere grad når man har skapt en systematisk utydelighet i bildet, som her. Veldig fint uttrykk som gjør bildet til noe langt mer enn et bilde av en sti og noen trær. Meget inspirerende, også. Veldig godt arbeide. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Arild T.
Hei, Anders!
Sjelden man ser motiver som begynner i en bratt bakke og fortsetter i en sving. Synes dette var effektfullt og skaper god dynamikk og dybde i bildet.
For meg blir versjon 2 min favoritt. Et interessant og inspirerende bilde!


Hilsen Arild
Roar K.
Tror jeg hopper over V1 som gir litt inntrykk av at fotografen var på vei hjem etter en hyggelig kveld på pøbben med sløret blikk som resultat.
Men på spørsmålet om hvorvidt man skal velge svarthvit eller blågrønt så falt valget på blågrønt denne gang.
Vei og gjerder lager fine linjer og god spenning i bildet.
Lys, skarphet, farger og detaljer er det ingenting å si på når vi først kom så langt.

Roar
Trygve B.
Jeg må si at orginalen tiltrakk meg. Den litt slørete fremtoningen ga bildet en form for mystikk. Veien ga en fin dybde og gode linjer i bildet. En blir liksom dratt inn i bildet. V 3 ble for sterkt for meg. Fargene ble for sterke.
Jostein S.
Hei
Magisk vakkert
Nydelig skyggefekt
Det blir fargeversjonen uten tvil. Det er jo her du får vist frem detaljene
Jostein
Sissel Kleivdal H.
Sier meg enig med Jostein S - å velger derfor versjon 3.
Malerisk.

Sissel

Hans Rich. A.
Fargeversjonen synes jeg var helt knall. Og det synes jeg komposisjonen også var. Fargene, lys og skygger óg.
Mvh Hans Richard
Sissel Elisabeth H.
Jeg liker også godt fargeversjonen. De kraftige fargene markerer flott forskjellen mellom skygge og solsiden. Stilig å se at det ennå er frost i skyggepartiet til trærne.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Ragnar S.
Spennende uttrykk i bildene dine. I utgangspunktet et enkelt motiv som du får mye ut av, takket være god fotografisk forståelse og dyktig etterarbeid.

Mvh Ragnar S
Ole Arne S.
Går nok for V2 her Anders..
Flott med veien som går i s sving og leder øyet innover i bildet.. Flott også med skyggevirkningene fra trærne..
Ellers fin komp og utsnitt..

Ole Arne
Anders S.
Hei Evelyn: Tusen hjertelig takk for rask tilbakemelding. Ja du får no seint svar fra meg, treg som je er. Hyggelig å lese ordene dine, tusen takk!

Hei Hans Petter:
Super flott å se deg her igjen, med egne bilder og hyggelige innspill til oss andre. Det er meget flott å lese tankene dine, det tyder på at uttrykket i bildet mitt når frem. Du treffer god blink med tankene dine, for de var mine emosjoner og tanker når jeg holdt på. Kjempe bra tankespinn! Tusen takk!

Hei Kjell Øyvind!
Det er alltid veldig givende for meg å lese dine tilbakemeldinger, både til mine bilder, men også til de andre du skriver til. Du er så velformulert og flink til å skrive! Tusen hjertelig takk for mange god ord, de gleder meg like mye hver eneste gang.

Hei Arild!
Hjertelig tusen takk for dine ord og tanker om bilde. Veldig morsomt å lese at du liker dynamikken og dybden i bilde. Jeg tok 8 bilder, før jeg endte opp med denne versjonen. Det ble bra når jeg først la meg langflat, midt i veien. Veldig hyggelig å lese at du velger versjon 2.

Hei Roar!
Tusen takk for ordene dine, de venter jeg spent på hver eneste gang, da jeg ofte finner mye menig og lærerikt i dem. Tusen takk for det. Joda det er fullt mulig at je var slørete i blikket, etter en konjakker eller fem....

Hei Trygve!
Herlig å lese at du velger orginalen, det er svært gledelig for meg. Denne bildeserien er vel ett godt eksempel på at vi fotografer har forskjellige smak, og det syns jeg er flott! Tusen takk!

Hei Jostein!
Tusen takk for ordene dine, de gleder meg hver eneste gang! Og de har også gitt meg mye lærdom når det kommer til lys og farger, som du er en mester på!

Hei Sissel!
Bestandig hyggelig å høre fra deg! Veldig mange av dine bilder er til stor inspirasjon for meg. Du får til uttrykk og føleser som du klarer å presentere på ypperlig vis. Det er meget imponerende. Og jeg liker svart hvitt bilder mye bedre nå, enn før. Tusen takk for ordene!

Hei Hans Richard!
Tusen takk for hyggelige ord om bilde og versjon 3. Morsomt å lese at fargeversjonen kunne likes!

Hei Sissel Elisabeth!
Så flott at du la merke til skyggepartiene til træne på den andre siden. Jeg holdt på lenge og med flere knips, før jeg fikk det slik jeg ønsket. En detalje som jeg var opptatt av, var at frosten skulle synes der. Tusen takk for ordene!

Hei Ragnar!
Tusen takk for god ordene du gir meg! De gleder meg masse! Hyggelig å se at du nevner etterarbeidet, det er mye jobb bak. Selvom det kanskje ikke ser slik ut. Det er mye prøving og feiling.

Hei Ole Arne!
Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding! Morsomt at du også legger merke til skyggevirkningen av træne på andre siden.

Takker og bukker!!

Hilsen Anders
Simen S.
Spennende bilde med en litt dyster stemning. Ser nesten ut som en negativ. Inspirert av T.H. Kittelsen? Spennende utsnitt. Føler at man står å venter på noen man helst ikke ville ventet på i utgangspunktet. Er bevegelse i bildet syns jeg. Flotters!
Anders S.
Hei Simen!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og ord om dette bilde. Jeg liker dine tanker og betrakninger her.

Hilsen Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu