Sommernatt med syklist
Bildet inngår i albumet Utstyrstest: - Tester ut kamera / objektiv
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300S
  • Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1051554} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Roar K.
Lenge siden jeg har sett damesykkel med nett på bakhjulet for å hindre at skjørtet går inn i eikene.

Roar
Jon Tore J.
Det skjørtet vil aldri komme inn i noen eke.
Fin svart-hvitt dette Walter.
Mvh
Jon Tore
Lisbeth G.
I Gamlebyen bevares det gamle, sykkelnett også ! Noe dristig av damen å sykle midt i natten, også her i den eldste delen av Fredrikstad by. Men bra at du var der Walter, og passet på, og ikke minst fikk ditt flotte bilde. PS. Men hva gjorde DU ute så sent på natten? Var du ute "å jangla på vollane" ?

Mvh Lisbeth
Harald N.
Natt og dag, Walter er der. Fine saker dette Walter.

Mvh Harald
Walter S.
Takk for kommentarene, Roar, Jon Tore, Lisbeth og Harald!

@ Lisbeth: Joda, stemmer det, jeg var der for "å jangle på vollane", alene med mitt stativ, D300s+ AF-S 35mm f/1.8G - som jeg testet ut der og da. Har hatt begge disse (D300s +35mm) i mange år, men aldri prøvd ut. Forresten, sommernatt er vel litt overdreven kanskje - bildet er tatt kl. 21:30 ca...

Mvh,
Walter
Ragnar S.
Her et velkomponert bilde med hovedmotiv i midten og gamle (verneverdige ?) bygninger på sidene. Fine linjer innover i bildet.

Mvh Ragnar S
Sissel Elisabeth H.
Kanskje på tide å komme seg hjemover. Det fine lyset tilsier at solen er på vei opp og muligens litt lurt med noen timer på øyet. Liker sort/hvit presentasjonen, den gode dybdefølelsen, og ikke minst de gode detaljene.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Arild T.
Utrolig flott bilde der de flotte lys-og skyggevirkningene spiller på lag med hovemotivet, syklisten. Veldig bra, Walter!
'
Hilsen Arild
Avsluttet .
Flott gjengivelse av dette fine bymiljøet med syklist som delvis styrker den litt nostalgiske følelsen bildet kan gi. Fin sort-hvitt gjengivelse med fine kontraster. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Hans Rich. A.
Stilig bilde. Synes syklisten fremstår litt mystisk, noe sv/hv-versjonen bygger opp under.
Mvh Hans Richard
Walter S.
Takker også Ragnar, Sissel Elisabeth, Arild, Kjell Øyvind og Hans, for hyggelig kommentar!

@ Hans: Ja, akkurat dette synes jeg også. Og underbygges av det faktum at hun egentlig ikke skulle være med i bildet, men som den stille "ghost rider" som kom ut i fra intet på gummihjul, bare syklet hun inn i komposisjonen min (hadde satt opp stativ), uten at jeg var klar over. Ren refleks gjorde at jeg aktiverte utløseren idet hun for forbi.
:-)


Mvh,
Walter
Øyvind B.
Godt du ufrivillig fikk med syklisten i bildet Walter. Er noe stille og mystisk over henne. Stilig med gjennskinnet fra vinduene som treffer brostenene foran syklisten. Flotte s/h toner pluss litt flaks skapte et dynamisk og severdig gatefoto.
Mvh Øyvind
Walter S.
Takk også til deg, Øyvind, for dine tanker omkring bildet!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu