Skjønnhet kan måles i fot ...
.... er nå min påstand. Se på denne skjønnheten foran. 27" ren harmoni og skjønnhet som slår alle de andre store søsken på andre siden av ælva i hvit og kjedelig utføring.

Bildet inngår i albumet Glansbilder - Bilder som bare jeg liker ...sterke farger, kontrast og med høy "glansbilde"-faktor!
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-E2
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/350s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1051835} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ragnar S.
Ingen tvil om at disse nypussede trebåtene stiller i en klasse for seg når det gjelder estetisk nytelse. Mange andre båter der også, men ingen slår denne.
Ellers fint maritimt miljø som skildres her.

Mvh Ragnar S
Hans Rich. A.
Ja det kan man godt si! Denne var usedvanlig flott, med særpreg.
Mvh Hans Richard
Walter S.
Takk til dere begge to - Ragnar og Hans! Artig å få kommentar på en fredag kveld, mens andre drikker øl og spiser popkorn...
;o)
I morgen skal jeg fotografere hele dagen, da er det 300-års jubileum for Tordenskiold sin seier over svenske skip i Dynekilen. Stort arrangement her på Isegran i Fredrikstad (hvor bl.a. Tordenskiold hadde sin base) i hele dagen.

http://www.tordenskiold.org/
God helg!

Mvh,
Walter
Trygve S. A.
Alltid er det gode momenter, dynamikk og øyenslyst i dine bilder. Og blikkfanget her er virkelig en skjønnhet. Eieren har nok pleiet denne med omhu.
Avsluttet .
En herlig kontrast, artig at den vakre båten ligger slik i en kledelig avstand fra de andre, litt utenfor det gode / dårlige selskap. Skal jeg være litt pirkete kunne jeg tenke at bilde hadde blitt enda finere hvis hele baugen på båten ned til vannlinja hadde vært med i bildet. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Må nok være enig i dine betraktninger her.
Men siden jeg har litt erfaring hva vedlikehold på trebåt gjelder så er jeg ikke så sikker på om jeg ville hatt den sjøl da det koster ikke minst mye arbe', men også litt kroner å holde et slikt fartøy i tipp topp stand.

Roar
Walter S.
Takk også til Trygve, Kjell Øyvind og Roar for bidrag her i kommentar!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu