Leker fortsatt med vann jeg! Likte selv dette bildet,,,hva synes dere?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-09-16 15:29:18
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon 70-200mm f/2.8 G-AFS ED-IF VR
  • Blenderf/22
  • Lukker1/0.5s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger507
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_105220} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (31)
Marius F.

Her syntes valget av lukker sitter der det skal. Ser nesten ut som om det ryker av vannet. Bra utsnitt.
Inger Lene H.

Dette bildet var utrolig behagelig å se på! Duse og fine farger. Flott lukkertid for vannett! ;)

-il
Tom Erik M.

Nydelig bilde, føler nesten at vannet kommer mot en!

Hilsen Jorunn
Venche J.

Ser nesten ut som det er frostrøyk. :)

Flott.

Wenche.
Vegard L.

Ikke verst dette. Behaglige farger. Ser nesten 3-dimensjonalt ut.
Mvh Vegard
Janne L.

Nydeligt. Jeg fikk assosiasjoner til varme kilder på island. Vannet ser ut som om det snart har nådd kokepunktet.
Janne
Roger K.

Hei hei Tone,
Stilig denne og skulle tro du har truffet på en varmekilde. Bilde falt så absolut i smak her. Godt jobbet.

Ha en fin kveld

Mvh RK
Bjørn H.

Flott potensiale, men steinene blir for uskarpe ...

Tror også fargene blir litt daffe :)

Bjørn ;¤
Steinulf L.

Vakkert vann og fine toner, men savner noe skarphet på steinene.
Bente W.

Vannet er nærmest levende og utsnittet artig. Stilige steiner, som muligens kunne vært noe skarpere. Likte likevel bildet som det er. Gleder meg til å se flere vannbilder.
Bente
Tone B.

Hei alle sammen,

Tusen takk for fine tilbakemeldinger! Er enig i at steinene gjerne kunne vært skarpere, men må ærlig innrømme at jeg er usikker på hvordan jeg skulle fått det til for det er vann i bevegelse også over steinene. Ved en raskere lukkertid ville jeg ikke oppnådd effekten jeg ønsket i sjøen. Råd mottas med stor takknemlighet!

mvh Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette blei et flott bilde med fine kontraster mellom den ''harde'' steinene og det ''mjuke'' vatnet , litt trolsk og stemningsfyllt også , fine duse fargetoner og et veldig fint utsnitt.
mvh IAV
Jan-Wilford A.

Vakkert, er ikke enig i at steinene er for uskarpe, de står til det myke diffuse vannet. Kunne dog ha vært artig å sett bildet med noe mer metning.
Inger-Lise S.

Hei Tone! Skulle akkurat skrive kommentar til deg da din kom til meg:)
Dette er noe for meg,vet du! Aldeles nydelig bilde! Vann og steiner. Jeg liker fargene her og syns vannet har fin effekt. Flott dette!

mvh Inger-Lise
Siren L.

Ser ut som det er troll som blir kokt:)

Liker dette!

Siren
Fred S.

Joda, pent nok. Steiner, bølger og lang lukkertid er et sikkerstikk. Synes likevel at lyset ble litt kjedelig, prøv i kveldinga, eller en dag med spesielle lysforhold, med enda lenger lukker tid. Ikke det at jeg har forsøkt selv, men har sett en del lekre bilder av denne typen opp gjennom årene.

vh fred
Eirik H.

Slapp kontrast, men absolutt eit motiv du bør leike meir med! Prøv deg fram med lukketider frå 1/2 til 30 sekund. Gjer komposisjonen enkel og unngå for mange element i biletet. Tenk nøye igjennom korleis du posisjonerar steinane i biletet. Du kan td. prøve med ein diagonalkomposisjon med ein stein i kvart hjørne og sjøen i mellom. Berre fantasien set grensene.
Christian P.

Fint bilde. God stemning. Er enig med de over med skarphet på stenene og at utsnittet blir litt for stort. Jeg syntes det blir litt for mye hav over.
Tone B.

Takker igjen for kommentarer og gode råd. Det settes stor pris på. Har prøvd meg på en ny versjon hvor jeg har redigert fargene litt og tatt et tettere snitt. Skal fortsette og leke med vann og samme type motiv, så de gode rådene jeg har fått her tar jeg med på veien! Takk igjen :-)
Christian P.

Mye mer effektfullt i versjon 2. Ble bra dette.
Anniken S.

Fargene i V2 og komposisjonen i V1.
Syntes du har fått et delikat slør over det hele som gjør at dette bildet faller i smak hos meg. Kvelden er et flott tidspunkt å fotografere slikt på.
Mye enklere å få frem riktig eksponering og man slipper å tape fargene slik det har gjort i V1. Morsomt å jobbe med vann.
Odd Tore S.

Hei igjen!
Jeg er enig med Anniken om fargene i v2 og komposisjonen i v1, også om kveldslys hvis mulig.
Det kommer ofte gode råd når det gjelder å beskjære originalkomposisjoner, men mange ganger viser det seg at utgangspunktet ikke passer helt til beskjæringen. Dette synes jeg er et slikt tilfelle. Jeg ville heller ta med rådet i bagasjen, og så se hva det kunne inspirere til når man starter helt fra nytt.
Stå på, du har blikket!
MVH
Odd Tore
Sidsel A.

Synes nok du skulle beholde kompen i # 1 også. Liker i grunn fargene der også. Bir mer drømmeaktig og varmt.
mvh Sidsel
Torbjørn S.

Finere farger i #2, men der blir utsnittet litt for trangt, synest jeg. Ellers ble jo ikke dette så verst. Vannet ble jo ganske spesielt å se på.

TS
Tone B.

Hei igjen,
Takker igjen for kommentarer og råd! Er så enig med dere - selv liker jeg best fargene i v 2 men snittet i v 1. Angret med det samme jeg hadde lagt det ut for jeg synes det ble et for tett snitt, men slik er det. Skal gjøre som Odd Tore sier; ta rådet med i bagasjen og prøve på nytt. Så det kommer nok flere bilder fra dette stedet etter hvert. Min erfaring er også den at det første snittet en jobber seg frem til er som oftest det beste. Hver dag lærer en noe nytt :-) Takker igjen for gode råd!

mvh Tone
John-Tore G.

Hei Tone. Takk for kommentarer på mine bilder. Her er mye sagt så jeg har ikke så mye konstruktivt å si her, men jeg komer nok sterkere tilbake.
mvh John-Tore
Kay R.

Hei Tone..

Endelig fant æ frem til dæ.. Har vært borte fra dotten en stund nu. Godt å være tilbake.. Sliter litt med at æ ikke har noen bokmerker mer. E enda på bronsje skjønner du..he,he.. Må vel få oppgradert snart ja..
Et flott bilde du leverer hær. Ble friskere med fargene du presenterer i versjon 2, men e ikke enig i kuttet... Ville beholdt utsnittet i versjon 1 og fargene i versjon 2... (bare for å være vanskelig..he,he...)
Flott dust vannbilde dette..
Ha en fin natt..

MVH Kay:-)
Peter W.

Mycket vackert med den softa känslan på vattnet. Snyggt fotat!
Rune S.

Ja, her er vel det meste som kan sies sagt, hehe. Skal en reinspikka amatør uttale seg så blir det at jeg likte dette bildet, både #1 og #2. Du har øye for flotte detaljer, Tone :-)

mvh Rune S.
Avsluttet .

Liker ikke cyan.stikket i versjon 1.
Bedre i #2
Liker utsnittet best i ''1
Skulle også ønsket at steinene var litt skarpere. Lukkertiden passer bra.
Jeg har et bilde i samme gaten bilde nr. 116643
MVH JOO
Christian D.

Hallo. Utrolig fint bilde. Liker effekten du har fått fram ved å bruke lang lukkertid på alle vannbildene dine og dette er intet untak. Keep up the good work =)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu