Aksjon
Dette bilde vart tatt på ein hyggelig ''forandreverden''-aksjon. Nokre gongar må ein tross alt vere hyggelige for å nå fram med budskapet og kunne påvirke ulike beslutningstakera.
Dette var ein av gangane vi kom lang med eit smil, i tillegg til harde krav om å jobbe for ei meir rettferdig verden...
Bildet inngår i albumet ''Klart vi kan forandre verden'' - Eg trur det går an å forandre verden. Bildene i denne serien er av mange andre som også trur det, og frå situasjonar der ein prøvar å gjere det. Ulike aksjonar, demonstrasjonar, markeringar o.l. i kampen for rettferdighet!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-09-16 14:26:42
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger653
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_105291} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kristoffer L.

Hei Lene!

Dette bildet formidler engasjement på en veldig spontan og fin måte!

Jentene er fanget i et godt øyeblikk, og har et fint uttrykk i ansiktene sine.

Jeg liker utsnittet, og at du har gått så tett innpå.

V2 fungerer best for mitt blikk.

Bildet ser ut til å være litt overeksponert. Det har ført til at globusen blir ganske utvasket. Kontrasten er også høy, og fører bl.a. til at øynene til jentene blir veldig mørke. Kanskje kan du få fram noen detaljer i både globusen og ansiktene ved å redusere kontrasten litt? Så kan du evt. prøve deg litt fram med levels eller curves for å endre lys- og kontrastforhold selektivt rundt omkring i bildet.

Denne serien skal jeg følge med på! ;-)

- Kristoffer
Morten L.

Hei!
Synes V1 er best da den gir mer fokus på personene og globusen. Som sagt over blir globusen litt overeksponert.
Ellers fin komposisjon og positivt uttrykk!

Hilsen
Morten
Avsluttet .

Lene.

Søte aksjonister. Oh yeah. Syns det er et godt bilde jeg. V1 er helt klart best, -den alt for klare bakgrunnen i v2 irriterer meg. Synd med noe utbrenthet i venstre kinn og på jordkloden.

Hadde vært gøy å sett v3, med bruk av mer blur på bakgrunnen. Det ville gitt mer fokus på jentene i front. Ville også beskåret bildet litt på venstresiden. Kutter ikke mye i motivet, kutter bare vekk mere bakgrunn.

Kanskje en versjon nr. 4 også?? Da tror jeg at jeg ville prøvd meg på å kutte både over og på sidene. Fått jentene midt i bildet, uten luft rundt. Med mer bruka av blur i tillegg, ville evt. resterende bakgrunn fade bort, og du ville sitte igjen med et veldig tett-opptil-bilde. Er usikker på om dette vil funke, men du kan jo kanskje prøve litt? Kan godt hende det bare blir et kjedelig bilde da altså, ettersom det ''bare'' blir jentene. Forslag tatt ut av løse lufta. Et bilde med potensiale i forhold til leking i PS hvertall, det er helt klart.

Huff, virker som om jeg ikke liker bildet som det er. For det gjør jeg altså. Syns du har fanga et søtt øyeblikk, med gode modeller. Genialt fanga opp egentlig..! Gleder meg virkelig til flere bilder i denne serien. Lenge leve aksjonistbilder!

Sorry krass og hard kritikk. Men veit du tåler det. ;-)

_margrete_


Lene H.

hehe...
Jepp, eg tole det!!

Eg skal legge ut fleire versjonar av dette bildet. Eg skal bare kjøpe meg ei photoshopbok og få litt tid til å gjere slike ting først :)
Takk for kritikk!!

Ha ein nydelig kveld!

- L
Ioannis L.

Forandring...
Vi er bare dråper...
Men sammen er vi havet... ;D
Eli L.

v1 best der bakgrunnen som jeg synes er litt forstyrrende er mer dempet. Ellers et søtt bilde som formidler ekte engasjement og kjærlighet. Tror nok jeg ville gått nermere jentene, og som påpekt fått kloden bedre frem med bedre eksponering.
Christer B.

Mange gode tips her, Lene. Synes Eli sier det meste på slutten før meg her. Du kan få fram litt mer detaljer i kloden, hvis du ønsker det, med burn tool. Prøv deg litt fram.
Ellers helt greit og kosleigt bilete.
;)
Daniel M.

Her oser det av naturlig glede :)

Ellers har du som sagt fått mange gode tips.

-Daniel-
Kay R.

Koselig bilde med flotte utrykk og god stemning... Litt lite til å gi en god teknisk kommentar men det ser ut som bilde bærer preg av litt støy..hmm..
Fint dette..

MVH Kay:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu