"In and out of lights "
Fra de store skoger. Hvor du finner ganske mange stier, bare du ser etter. Men hvem som tråkker dem opp og bruker dem, vites ikke. Og hvor stien leder deg...
Lenger innover i skogen, skau så langt du kan se. Det er en evighet av skau...
Jeg syns stier er flotte, de fasinerer meg. Det rare er at jeg svært sjelden møter folk langs etter dem.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-07-30 23:58:45
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-07-31 00:09:23
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • Canon EF 24-105mm f/4L IS
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger62
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1053097} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Evelyn S.
Enig med deg, stier er fine. Lyset og stemningen her er fin. Lurer på om det er litt for lyst på stien og gresset nærmest kamera?Men vet at du liker å eksperimentere, og jeg er heller ikke den beste til å vite. Lurer på om originalen og v3 er like?
Arild T.
Ja, stier er fascinerende. Hvorfor er de gått opp nettopp her? Hvilken funksjoner hadde de før, og hva har de i dag? Mange spørsmål kan stilles.
Synes du har en fin komposisjon her, der originalen er for meg den beste. V3 er også fin, der du har løftet skyggene i venstre kant, men foretrekker originalen da selve stien har full og eneste fokus her.

Hilsen Arild
Anders S.
Tusen hjertelig takk Evelyn! Orginalen er mørkere i venstre hjørne nede. Mens versjon 3 er lysnet litt opp i dette området, ellers er dem like. Jeg har jo lekt meg med lys og skyggene her, så nærmest kamera er det veldig lyst. Det er gjort med hensikt, men det ble nok i lyseste laget der. Jeg liker å teste grenser. Tanken bak var ett uttrykk og en følelse av å gå ut av lyset for så å bevege seg mot det igjen.
Høres kanskje rart ut, men det var noen av mine tanker. En vandring i skauen kan oppleves som et eventyr.
Tusen takk igjen!
Hilsen Anders
Anders S.
Hei Arild!
Du kom visst imellom her, det går tregt å skrive på telefon. Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding! Hyggelig at du liker bilde!
Hilsen Anders!
Avsluttet .
Jeg forholder meg til hovedversjonen, BIldet tiltaler meg meget, jeg er, som du, meget fascinert av stier, og her har du gjengitt en på en veldig spennende måte. Et bilde som dette kan betrakteren lese på flere måter, her er rom for å la tanker og følelser arbeide videre. Den sterke kontrasten mellom vegetasjonen og stien gjør bildet ekstra spennende. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Ingrid Milly L.
Nå har du gått deg bort? Det har du ikke for du har også fanget lyset lengst inne i bildet og det fasinerer meg. Ellers så liker jeg best når de mørke feltene avtegner så vidt type vegetasjon og struktur i denne.
mvh. Ingrid Milly
Roar K.
Kanskje Svarthvit'n - kanskje v3 ikke sikker her så da blir det vel begge.
Lek med lys er gøy.

Roar
Øyvind B.
Du er i slaget for tiden Anders! Likte best versjon 3 der sol-lyset venstre for sti lager en fin bue sammen med stien. Stier går jeg mye på og er spennende nok i seg selv. En person på vei inn i skyggene innerst hadde vært tøft...
Mvh Øyvind
Ragnar S.
Spennende å følge lyset innover på stien. God ide og godt sett, men fortsatt potensiale for forbedring i balansen mellom lys og skygge ? (men dette er jo lettere sagt en gjort)

Mvh Ragnar S
Torstein H.
Fin stemning i bildet, men er kanskje et par ting jeg ville gjort annerledes.
Personlig synes jeg de mørke partiene har grodd litt for mye igjen og ville valgt å lysne opp dem litt.
Jeg er også litt usikker på om komposisjonen hadde tjent på å ikke være midtstilt.
Keshav N.
Mørk vakker med magisk lys.
Anders S.
Stor takk til dere alle for meget hyggelige tilbakemeldinger og innspill på bilde!
Torstein: Tusen takk for innspill og råd om skygger og komposisjon, det tar jeg til meg. Jeg skal jobbe mer med dette bilde og ha dine råde i bakhode! Tusen takk! Lys og skygger i dette bilde er en utfording i seg selv og her er det helt klart rom for å gjøre nye forsøk, med forhåpentligvis bedre resulat.

Hilsen Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu