Blå er den kjøligste fargen
Nord-Norges fjellheim i blått og hvitt
Bildet inngår i albumet Natur og landskap -
Utstyr
  • Canon PowerShot SX200 IS
  • 5.0 - 60.0 mm
  • Brennvidde5.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1053214} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Walter S.
Knallbra vinterbilde med flott motiv som du har fanget der. Litt uvandt å kommentere snø 1. august, men dette var virkelig bra. Skulle kanskje ha unngått det "rotete" tråkket helt ute i venstre, nedre hjørnet, noe som ødelegger silke-inntrykket. Mens der i mot skisporene lenger unna og diagonalen med vilt-tråkket nærmere her, er halt på sin plass.

Gode detaljer og fint struktur på snøen!
:-)

Mvh,
Walter
Thomas S.
Takk skal du ha Walter, jeg klarte ikke helt bestemme meg for om snøhaugen til venstre var en interessant forgrunnsdetalj og en kaotisk kontrast til alt det silkemyke, eller bare forstyrrende, men jeg tenderer mot å være enig med deg.
Walter S.
Ser at det er over ett år siden jeg kommenterte dett bilde og føler at jeg må ta det en gang til. Tenkt litt over dette med den "rufsete" snøhaugen i venstre, nedre hjørnet og kom til at - hvis den IKKE var der, så ville man se på bildet som et "perfekt" vinterlandskap med silkesnø og alt det vi forbinder med norsk vinter på fjellet. Da ville man tenk ..: "...flott vinterbilde, perfekte forhold i fint lys og med gode farger...." - og så glemt det ganske fort.

Der i mot er virkningen av denne lille "uryddigheten" i alt dette perfekte noe som man (i hvert fall jeg) stadig kommer tilbake til og "irriterer" seg (på en positiv måte.

M.A.O. Perfeksjon er nok lettest "fordøyelig" men ikke alltid det som er best - imperfeksjon eller ufullkommenhet gjør noe med oss, får oss til å tenke og dvele ved noe over lengre tid...?

Uansett - bra bilde som gjør noe med meg!

Mvh,
Walter

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu