Evening falls - en liten serie
Jeg ble fanget av stemningen og tåkehavet der borte, mens disen kom enda nærmere meg mens jeg gikk. Og sakte men sikkert ble det som først var dis, til tett og tykk tåke. Og allting ble stille og rått, tilslutt ble alt jeg så grått. Og tankene mine begynte å surre og kverne langsomt. Stillheten kom over meg med en slags uro, en engstelse; "Er det noen der ute"...

Å det er bare mine tanker, kjapt og fritt skrevet ned nå i kveld. Det er en ok beskrivelse av stemningen, før je snur ryggen til motivet som dere ser, og vender mot skauen i tett tåke. Og mens je gikk igjennom skauen, så møtte je noen... Men det bilde kommer kanskje neste gang.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-08-01 22:38:47
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-08-01 22:39:10
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • EF24-105mm f/4L IS USM
  • Brennvidde45.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger57
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1053230} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Evelyn S.
Tre bilder med litt ulike uttrykk. V3 opplever jeg som du skriver, litt ensomt og skummelt. V2 noe av det samme. Men originalen ga meg minner, om det å gå ut på beite tidlig en morgen, litt tidlig på høsten, og leite etter kyr som skal hjem og melkes. Det er stille,tåkedisen gjør at man ikke ser kyra så godt. men så hører man tygginga av gress. Så kan man sakte leite dem opp og rusle mot fjøset. Lenge før de andre våkner. FInns ikke noe bedre. Gode minner var det som dukket opp : )
Anders S.
Tusen takk Evelyn for rask tilbakemelding, hyggelig å høre fra deg! Jeg syns det er fint å lese tankene dine og jeg er helt enig med deg, det er gode og herlige minner! Praktfulle minner som jeg absolutt kan dele med deg!
Tusen takk!

Hilsen Anders
Arild T.
Tåkebilder er vanskelig å eksponere riktig, men det har du klart på en ypperlig måte!! Liker den stemningen og ja, idyllen du formidler. her Jeg synes at alle versjonene er gode på sin måte, men foretrekker kanskje originalen.

Hilsen Arild
Avsluttet .
Flott motiv og svært stemningsfullt.
:) fra Øystein
Avsluttet .
Her har du utnyttet disen eller tåka på en effektiv måte til å skape et fint landskapsbilde som formidler en særegen, var og fin stemning. En fin komposisjon bidrar sterkt til den stemningsskapende effekten. Fint og lys og fine farger har du også fått til, spesielt i versjon 1 som absolutt er min favoritt her. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Se her dukker seriemestre Svinndal opp igjen.
Denne gang velger jeg meg V3 med kveldsdis i blåtimen.

Roar
Vidar Magnus J.
Tåke gir mange forskjellige uttrykk, alt fra vakker og rolig stemning til ensomhet, lengsel og frykt. Legg også merke til det spesielle skiftende lyset like før tåken letter og solen bryter igjennom.

Synes serien er flott og stemningsfull, liker hvordan den lette tåken dekker åkeren og lar konturene av trær så vidt slippe igjennom, Løa frembringer mye av stemningen og gjør bildet spennende. Går for V3 der fargene kommer best frem.
Anders S.
Stor takk til dere alle for hyggelige tilbakemeldinger!
Hilsen Anders
Jostein S.
Hei
Nesten magisk stemning her
Noe malerisk over det
Jostein
Arvid O.
Morsom historie :)
Og et godt bilde fra tåkehavet med god komposisjon.
Originalen for meg , den virker mest naturlig.
Arvid.
Anders S.
Tusen takk Jostein og Arvid for hyggelige tilbakemeldinger på denne serien! Hyggelig å høre fra dere!

Hilsen Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu