Bensinbrygga
... var en av de mest populære steder på Skjærhalden / Hvaler den søndagen i juli jeg var der for å "ta pulsen" på fellesferien.
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-08-10 20:15:48
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T10
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde26.5mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1053791} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fredrik N.
Flott bilde Walter!
Sommerlig idyll og fornem komposisjon!
Detaljert og herlig lys.

Mvh
Fredrik
Kirsten H.
Begge bildene har mye for seg, originalen har den beste komposisjonen, mens v#2 fanger stemningen på en super måte. Det er godt at det har vært NOEN dager med finvær i sommer, da.
Hans Rich. A.
Flott begge to, men likte spesielt godt at du fikk med deg kjølstripa etter påhengeren i originalen. Gav bildet en ekstra svung.
Mvh Hans Richard
Walter S.
Takk skal du ha, Fredrik, Kirsten og Hans, for omtale i kommentar!

Mvh,
Walter
Roar K.
Havner og marinaer er og blir vanskelig motiver som bare unntaksvis blir blir bra. Har en del forsøk bak meg og har gitt opp og heller funnet at det er mer spennende å gå tett på å ta bilder av master og rær som det så vakkert heter. Tauverk og taljer ombord blir faktisk mer spennende.
Men du fotograferer jo og dokumenterer alt mulig uten at du som enkelte higer etter å få krøtter og dau på brikka.
Grei dokumentasjon her. men dine gode komposisjonsferdigheter kommer ikke fram her, men glimrer med sitt fravær som det heter.

Roar
Ragnar S.
Ser det som et situasjonsbilde på en hektisk sommerdag der det ser ut til å være kø ved påfyllingspumpa for drivstoff. En typisk situasjon kan jeg tenke meg.

Mvh Ragnar S
Walter S.
Takk, Roar og Ragnar.

@Roar: Jeg er fullt klar over hvor vanskelig det er å ta renslige og stramme komposisjoner i slike, overfylte småbåthavner på en søndag i juli - men har ikke tenkt å gi opp av den grunn. Dertil er jeg alt for glad i miljøet, båter og havner. Det er bare å prøve og feile ... for ellers: Hva har man igjen å fotografere hvis man gir opp alt som er vanskelig?

Mvh,
Walter
Sissel Kleivdal H.
Et herlig sommermotiv, med liv og røre på sjøen!
Originalen er den jeg velger meg.

Sissel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu