The bagpipe man on Westminster Bridge
Westminster Bridge i London. Her stod det en eldre gubbe og spilte sekkepipe. Bildet har jeg tatt med et Brownie kamera 1916 modell.
Er veldig fornøyd med kontrastene med hensyn til hvilket kamera jeg har brukt. Utsnittet kunne jeg gjort litt bedre, kanskje gått litt lengre unna da jeg tok bildet.
Bildet inngår i albumet Mennesker - Jeg har reist mye og sett mange forskjellige fjes. Hovedinteressen min er kanskje ikke å ta bilder av mennesker, men ser jeg en person jeg syns jeg må ta bilde av så gjør jeg det (diskret), Litt Paparazzi stil, men noen har jeg faktisk spurt om å få tatt bilde av.
Utstyr
  • Brownie
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKameraet har få innstilninger. Blender på 16, 22 og 32. Lukkertid konstant på 1/25. 120 mm film. Dette holder i lange baner! Man må bare tilpasse seg og tenke litt før man tar bildet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1053842} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Bjørnar P.
Du har valgt å bruke et kamera med store begrensninger med hensyn til bildekvalitet og funksjonalitet sammenliknet med moderne utstyr. Det hadde vært interessant å høre hvorfor du har gjort dette valget.

Motivet er fint, og omgivelsene antydes i tilstrekkelig grad uten å forstyrre hovedmotivet.
Bildet oppfattes som noe mørkt, og skyggepartiene gror igjen flere steder. Det er for meg et minus.
Skarpheten kunne vært bedre, men holder til å se ansiktsuttrykket.
Det er mange prikker, flekker og streker i bildet som ikke hører hjemme der. De kommer mest sannsynlig fra fremkallings-prosessen, under kopieringa eller under skanninga. Dette burde og kunne vært unngått, da det gir et inntrykk av slurv fra fotografens side.
Anders S.
Jeg syns blide ble meget bra i forhold til utstyret som du har brukt. Ja da vil jeg også få si at jeg syns det er imponerende utført. Bilde får den noe "gammel-dagse" utførelsen som vi ser på gamle bilder. Her syns jeg det bare er sjarmerende og pent!
Meget bra jobba!

Hilsen Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu