NN
Etter snart 8 år med daglig besøk her inne, etter å ha lagt ut 1.900 av mine egne bilder, og skrevet innpå 10.000 kommentarer på ANDRES bilder, legger jeg nå opp mine daglige visitter her inne og lar være å kommentere både mine og andres bilder. Jeg fortsetter å legge ut bilder for å fylle opp og vedlikeholde min Portfolio - av hensyn til mine kunder - men ikke mer enn det.
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D7200
  • Sigma Art 18-35mm f/1.8 DC HSM
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1053892} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jostein S.
Hei
Jeg gåtr for denne versjonen
Jeg henger meg på.......

Jostein
Gunnar F.
Av dagens voldsomme produksjon går jeg også for denne. Stilig dame i bevegelse på rett sted. Du kunne godt kuttet litt i toppen. Fargerikt :-)
Mvh Gunnar
Avsluttet .
Fin gjengivelse av et trivelig og sjarmerende bymiljø . Nok en gang må jeg fremheve de klare fargene, detaljeringsgraden og den fine behandlingen av lyset i dine bilder. Fin komposisjon. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Ragnar S.
Ser ut til å være trivelig å spasere langs "strandpromenaden". Miljøbilde av god klasse !

Mvh Ragnar S
Gunnar F.
Hvis jeg hadde sett ovenstående, hadde jeg latt være å kommentere bildet ditt. Det du skriver må vel stride mot hensikten med dette forumet. Selv om du ikke leser dette, håper jeg de ansvarlige for forumet leser det og vurderer ditt medlemskap. Du får heller bruke Facebook i salgsøyemed. Jeg var tidligere i år på et foredrag på Scandinavian Photo der foredragsholderen fortalte at han kun brukte Facebook til dette formål.
Mvh Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu