Vaterland V
Det er tydeligvis noen som oppfatter seg selv som "Politi" her inne, som vil bestemme hva som er bra og hva som ikke er godt nok, og faktisk lurer på om det som "ikke er bra nok" har livet rett her på Dotten. Til deg kan jeg bare si: Det er ikke kommentar-plikt her, og misliker du noe - så er det bare å bla videre til neste fotograf. Og hva jeg bruker mitt gull-medlemskap (det 9. året) til er ikke ditt problem.
:o)
Etter snart 8 år med daglig besøk her inne, etter å ha lagt ut 1.900 av mine egne bilder, og skrevet innpå 10.000 kommentarer på ANDRES bilder, legger jeg nå opp mine daglige visitter her inne og lar være å kommentere både mine og andres bilder. Jeg fortsetter å legge ut bilder for å fylle opp og vedlikeholde min Portfolio - av hensyn til mine kunder - men ikke mer enn det.
Bildet inngår i albumet Glansbilder - Bilder som bare jeg liker ...sterke farger, kontrast og med høy "glansbilde"-faktor!
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D7200
  • Sigma Art 18-35mm f/1.8 DC HSM
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1053965} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
johnny s.
Syns det er realt å si fra at bildene blir lagt ut i rent salgsøyemed, og at kritikker/kommentarer ikke blir besvart.
Så kan man velge å bruke tiden på å gi kritikker til de som ønsker å bli inspirert og lære av hverandre.
Du har nå bidratt mer enn de fleste gjennom mange år, og takk for det :-)
Hva du prioriter og bruker tiden på videre blir ditt valg.
(og hva reglene for forumet sier antar jeg du har kontroll på).
/johnny
Avsluttet .
"Og hva jeg bruker mitt gull-medlemskap (det 9. året) til er ikke ditt problem.
:o)"
Du skriver at du har gitt innpå 10.000 kommentarer på andres bilder – jeg setter pris på det og at du gir kommentarer fordi du liker andres bilder – ikke for å sanke kommentarer til deg selv. Men statistikken forteller også at du har fått bortimot 1.500 flere kommentarer på dine bilder fra andre. Han du mener oppfatter seg selv som politi gir betydelig flere kommentarer enn han mottar – det setter jeg også stor pris på. Selv prøver jeg å gi flere kommentarer enn jeg får for å holde liv i "Dotten".
Jeg er ikke ute etter å "skyte" deg Walter, men heller rette siktet mot de som styrer dette og lar deg få lov til å legge inn åtte bilder på samme dag – det er minst syv for mye etter min mening. Vi "drukner" jo i bilder her inne og jeg mener dette ødelegger nettstedet. Mange fotografer jeg kjenner sier de ikke vil legge inn bilder her fordi de forsvinner blant dårlige bilder fra de de kaller "glansbildeklubben", de som synes alle bilder er fantastiske og skryter uhemmet av hverandre for å få kommentarer tilbake. Slik aktivitet ødelegger også.
Husk at dårlige fotografer viser frem alle bildene sine, de gode viser frem kun de beste bildene.
:) fra Øystein som la det første bildet inn her for 15 år siden og som føler det som et problem at noen "teppebomber" nettstedet med bilder.
Erik L.
Takk til deg Walter for mye konstruktiv kritikk gjennom årene. Det er nok flere enn deg som etter hvert har redusert på visittene her på "dotten". Selv får jeg relativt lite utbytte av denne tjenesten, så jeg har også redusert. Dessverre - for dette burde vært et godt tilbud. Men jeg synes ikke det fungerer helt etter hensikten (bildekritikk som man kan lære av)
Knut Georg F.
Hei Walter
Registrerer at du fortsatt følger med på bildekritikken. Følger opp en heller usaklig undertittel på dette bildet:
Jeg misliker din måte å bruke dette forumet for bildekritikk (begrunnet i ditt store volum av bilder og ditt statement i DIN undertittel,
sitat:"....lar være å kommentere både mine og andres bilder.Jeg fortsetter å legge ut bilder for å fylle opp og vedlikeholde min Portfolio - av hensyn til mine kunder - men ikke mer enn det.")

Om jeg misliker et bilde hender det selvfølgelig at jeg gir kommentar hvis jeg tror at det kan ha nytte for fotografen.

Hvis denne web-sida skal domineres av bilder fra selgere som ikke deltar av interesse for fotografiet tror jeg svært mange brukere vll falle fra. Håper at tiltak blir satt iverk for å justere denne bruken.
Mvh Knut
Roar K.
Jeg tolker det dithen at vi fortsatt får lov til å si vår forbannede mening om bildene hvilket jo stort sett er ROS - eller fyller du bare opp i portfolioen?
Idyllisk dette - spesielt sammenliknet med Vaterland i Oslo.
Både utsnitt, komp og annet står som en påla - som vanlig.

Roar
Sissel Kleivdal H.
Du stikker hodet ut for hogg...
Det skal det ryggrad til.
Synes ikke antall utlagte bilder pr. dag er 'det største problemet'.
'Rævdilting' og 'rævslikking' ser jeg heller som 'problem'. I det er det mye uærlighet -og feighet.
Det DU 'gjør' og 'sier', Walter S, er en ærlig sak.
Foto.no setter regler. Ikke 'vi'.

Kommentatorer til bildene du har lagt ut ser ut til å ha 'forlatt banen'.... (Hva kan sies om det...(?)

Sissel
stig b.

Retningslinjer for Bildegalleriet

Før man legger inn kommentarer skal man være orientert om retningslinjene for bildegalleriet. Det som er relevant på bildegalleriet er det som handler om selve bildet. Alt annet hører ikke hjemme under bildegalleriet.

-
Knut N.
Sissel etterlyser "oss" kommentatorer...Walter og jeg har "snakka" sammen pr epost, derfor er jeg fraværende her ;o)
Lasse B.
Jeg vet ikke hva som er bakgrunnen for denne beslutningen men Walter har bidratt mye her både med egne bilder og kommentarer. Håper han fortsetter som før.
Geir F.
Enhver må få legge ut de bildene en ønsker så lenge det er innenfor rammene av hva foto.no tillater (selv om avbildning av hver cm av Fredrikstad ikke er så interessant i mine øyne). Jeg ser at ordet "dokumentasjon" hyppig brukes om denne type bilder. Etter min smak synes jeg heller ikke foto.no er forumet for dokumentasjon. Ellers synes jeg det er mye ryggslikking her på foto.no. Mange kommenterer bilder med det mål at de skal få flest mulig kommentarer på egne bilder. At objektivt sett ordinære bilder (selv om smaken er som baken) får karakteristikker som fantastisk, terningkast 6, "jeg bøyer meg i støvet" osv. finner jeg ikke særlig konstruktivt her på "BILDEKRITIKKEN".
mvh Geir
Ragnar S.
Fint utsnitt, vakre farger, og like mye et miljøbilde som landskapsbilde.
Skulle imidlertid ønske at den som legger ut bilder gir kommentar til et eller flere av andres bilder, noe jeg mener vil være i kildekritikkens ånd. Kommentarenes kvalitet vil selvsagt variere på samme måte som bildene, og det inkluderer sikkert også mine enge bilder og kommentarer. Bildene fra deg Walter betegner jeg som gjennomgående gode og berikende for forumet.

Mvh Ragnar S
Gunn P.
Så flott. Dette huset er mitt første hjem. Jeg kom dit i julen 1951 da jeg var 7 dager gammel. Tusen takk for at dette bilde ble lagt ut her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu