Nasjonalteateret Oslo 2016
Bildet inngår i albumet Oslo slik jeg ser det -
Utstyr
  • LEICA CAMERA AG LEICA Q (Typ 116)
  • -
  • Brennvidde28.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/4s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger118
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1054218} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Knut N.
Hadde jeg ikke visst bedre, så hadde jeg anbefalt deg å kjøpe kamera med autofokus ;o)
Kjell H.
Fint plassert i "ramma" denne "hastige" mannen med mobilen på veg til noe... Underholdene fortelling!
Avsluttet .
Travelheten som jeg, og sikkert mange flere, opplever når vi er i hovedstaden får du fint frem i dette velkomponerte bildet!
:) fra Øystein
Knut Georg F.
Mange fine elementer her, spennende og dynamisk. Taklampa kanskje overflødig(?). Skulle ønske at mannen ikke var så midtstilt, men vanskelig å foreslå kutt her.
Mvh Knut
Henning S. P.
Takk for fine kommentarer.
Denne gangen brukte jeg jpg rett fra kamera, men jeg har tenkt å kutte noe som du nevner Knut, litt oppe og litt til høyre tror jeg, samt se litt på hvitbalansen. Se om det kan gjøre sammenhengen mellom skjermen han har i hånden og de bak vinduene litt tydeligere og kanskje kommer personen til venstre i vinduet også mer frem.

Henning
Øyvind H.
Åpenbare kvaliteter i dette bildet,Striperne skaper bevegelse i dette diffuse uttrykket.Liker fargetonene, men komposisjonen som helhet er kanskje ikke så spennende.
Mvh Øyvind H.
Henning S. P.
Takk for en god kommentar Øyvind.
Pål M. S.
Må si du er dristig...Komme inn på bildekritikken her og levere JPG rett fra kamera, og på toppen ute av det hele, ute av fokus...men du slipper nok unna med det:-)
Likte innrammingen og gjentagelsen av mønsteret/fargene i padden og vinduene. Den gule stripa, som blir bredere dess lengre en kommer ut i bildet, er et flott element i bildet. Kanskje et 10% kutt på høyre side, slik at det sorte feltet hadde blitt borte, hadde gjort kompen litt sterkere. Uansett, godt observert, bra timing og kreativt som bare du kan få til:-)
Henning S. P.
Takk for det Pål. Det kan være at det kommer en bedre versjon etterhvert med litt kutting. Og uskarpe bilder tror jeg også det blir mer av fremover...
Sissel Elisabeth H.
God bevegelse i bilde og allikevel nok stillstans i linjer og flater til at det blir en god nok ro for øye. Kunne tenkt meg at lyset øverst hadde litt mer sort over seg. Personen fremheves bra mot den lyse flaten bak. Et severdig gatefoto.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Øyvind B.
Spennende og inspirerende. Tenker at du tar flere turer med samme teknikk. Litt midtstilt og ideelt hadde hele personen med føtter i fart tror jeg skapt en fin effekt.
Mvh Øyvind
Henning S. P.
Takk for gode innspill Sissel Elisabeth og Øyvind!
Eli R.
Godt plassert! Levende og viser action.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu