St. Patricks Cathedral
Utstyr
  • Canon EOS 5DS R
  • EF24-70mm f/2.8L II USM
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1054980} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Agnar H.
Jevn, god belysning, men hadde villet rette opp ytterktantene som heller kraftig innover. Lens Correction i LR fikser vanligvis dette.
Morten E.
Det fjerner vel mye av bildet.
Agnar H.
Hei. Fjerner noe øverst på hver side. Det blir en rett linje fra midt på de ytterste søylene nederst og rett opp. Proporsjonene blir mer korrekte.
Morten E.
Har lightroom men bruker mest photoshop. Får se om jeg tar en titt på det en dag. :) Takk for tilbakemeldingen!
Ragnar S.
Utmerket skarphet og lys i bildet. Usikker på om oppretting vil gi et bedre inntrykk. Som regel tester jeg ut dette før endelig versjon blir valgt.

Mvh Ragnar S
Per Ove H.
Dette bildet er så flott at man blir ekstra oppmerksom på det som skurrer en smule. Som andre liker jeg det jevne lyset, alle detaljene og de behaglige farvene. Det som trekker litt ned for meg er at fotostandpunkt ikke er midt på aksen, men nærmere høyre benkerad enn venstre. Det ødelegger litt for symmetri og balanse som blir tydeligst i midtgangen nederst i bildet. Når dette er sagt må det sies at du greier å formidle et storslått kirkerom på en imponerende måte.

Mvh
POH
Bjørnar P.
Fint eksponert, troverdige farger og god skarphet.
Styrtende linjer er normalt ikke ønskelig på denne type bilder. Som nevnt er det lett å fikse i Lightroom, men en bivirkning er at du mister noe bilde-informasjon. Dette kan man ta høyde for ved å redigering før man trykker på utløseren. En mulighet er å lage et panoramabilde med to eller tre bilder i høydeformat for å ha mer å gå på for redigeringa, en annen mulighet er å ta bildet i breddeformat og redigere det til et tilnærmet kvadratisk format. Da mister man noe i toppen og bunnen sammenliknet med høydeformat, men det kan kompenseres ved å bruke en kraftigere vidvinkel.
Tipset om å plassere seg slik at det blir maksimalt med symmetri støttes. Da kommer harmonien og komposisjonen bedre frem.
Morten E.
Takk skal dere ha, mange gode innspill her. Nå skal det sies at det begrenset seg hvor jeg kunne stå. Det var ikke lov å gå lengre frem for å ta bilder, bl.a.

Jeg prøvde forskjellige vinkler, og dette var nok ikke HELT midt på nei. Mener å huske det var et bord med diverse i veien som jeg prøvde å unngå, kan være derfor det ble slik.

Kvaliteten på bildet ble ok, jevnt fint lys og detaljene kom godt frem, noe jeg også var ute etter.

I tillegg var det aircondition og god luft i kirka, i motsetning til utenfor, var derfor jeg søkte inn i kirken i utgangspunktet ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu