Kvit Å Svart, Ørn Å Sau
Utstyr
  • Canon 5D Mark III
  • Canon 70-200mm F/4 L
  • Brennvidde200.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1055000} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Hans Rich. A.
Godt sett og fanget! Ser ut som stillingskrig mellom ørna og sauene. Fint i sv/hv og godt komponert.
Mvh Hans Richard
Bjørnar P.
Ørna blir for liten i dette formatet. Et kraftig utsnitt hadde fått fram situasjonen mye bedre. Nå ble dette en blanding av et landskapsbilde og en morsom situasjon, der estetikken i landskapet ser ut til å ha blitt mest vektlagt. Dette rimer ikke helt med bildetittelen.
Hilfred M.
Tusen takk for kommentarene.
Bjørnar. Bildet var, og er et landskapsbilde med et litt spesielt «krydder». Da jeg forberedte bildet var bare ørna der, men plutselig sto det to sauer der også et lite øyeblikk. Dette bildet er nøye beskåret og behandlet etter min smak og vurderinger. Tittelen er på ren impuls og dialekt, og er kanskje feil, - men det må jeg tenke på. Ekstra takk til deg Bjørnar, det gjorde så gått å bli utfordret litt :)
Kristinn G.
Dette er virkelig fint bilde. Gråtonene varierer fra nesten helt mørkt til helt hvit med alle nyanser i mellom. Men her er det navnet som Irriterer. Hvorfor treger vi navn her?

Jeg ser aldri på bildets navn.
Det jeg ser her er først sauene, så havet så variasjonene i berget . blant annet ser jeg en hestformasjon men så plutseligh ser jeg ørnen. men jeg blir mye mye mye mer opptatt av hesten nederst til høyre.

Bra bilde.
Kristinn G.
PS grunnen til at jeg nevner navnet er Bjørnars Kommentarer. Mitt prinsipp er .... ikke navn på bilder hvis ikke det er særlige grunner til det. I Dette tilfellet kunne det være passende med Hestur sævars. (sjøgudens hest)
Sissel Elisabeth H.
Spesielt møte må jeg si. Godt sett og kledelig i sort/hvit. Hadde du kommet nærmer vill nok situasjonen vært borte på en blunk. Fint utsnitt.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Hilfred M.
Tusen takk Kristinn og Sissel Elisabeth.
Helge A.
Dette likte jeg, at sauene ser døden i hvitøye har de nok ingen aning om..:0). Synes formatet og utsnittet var bra for et situasjonsbilde. Røff norsk natur med næringskjeden dokumentert. Flotte gråtoner, godt sett og fanget, regner med at den sky ørna var fløyet rett etter at båten dukka opp.
Hilsen Helge
Roar K.
Egentlig er jeg vel tilbøyelig til å være enig med Bjørnar her.
Men bildet funker bra som det er.
En annen ting er at et bilde ofte har mange versjoner i seg så her er det jo mulighet for både V2 og V3 ved å kutte litt her og der.

Roar
Hilfred M.
Forsinket takk til Helge og Roar.
Sissel Kleivdal H.
Hvor ofte får en se en slik situasjon -og fange den(?)!
Et blinkskudd!

Sissel
Hilfred M.
Tusen takk.
Dette er et bilde der flaks har spilt en stor rolle.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu