Verdens ende
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D3100
  • Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3 XR Di II LD Aspherical (IF) Macro (A14NII)
  • Brennvidde66.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1055580} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Henning S. P.
Spennende og fint utsnitt med en veldig passende tittel. Dette likte jeg virkelig godt, ikke ofte det er så spennende bilder her inne.

Det ser ut som du kanskje har sladdet registreringsnummeret, det ser jeg ingen grunn for i denne typen bilder. Det stiller seg ganske annerledes i media når det er biler som har vært i ulykker el.

Henning
Øyvind H.
Flott komposisjon, rødfargen som går igjen i bildet, fint utsnitt.
Mvh Øyvind H-
Eva D.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger, Henning og Øyvind!

Og du har helt rett, Henning, både når det gjelder at jeg har sladdet registreringsnummeret og at det ikke er viktig på denne typen bilder.

Dette med personvern blir ofte glemt i media - og spesielt på nettet, dessverre. Jeg har et yrke hvor det hele tiden er viktig å ha stort fokus på personvernet, og jeg gjorde det nærmest automatisk. Det interessante er jo at når det er fjernet så kan det få en motsatt effekt enn det som er ønskelig; en blir kanskje ekstra nysgjerrig på hvorfor i all verden det er fjernet...det må ha skjedd noe.....også blir fokuset større enn om nummeret hadde vært der.... - så, takk for bevisstgjøringen :)

Mvh
Eva
Henning S. P.
Hmm. Kanskje kan sladding være et kult virkemiddel for å mistenkeliggjøre ting også.. Det har jeg aldri tenkt over, men det kunne vært artig å gjort noe på det egentlig. Uansett et flott bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu