Solstråler over Bjørkedalen
Dette er frå Lisjetua med utsikt ned i Bjørkedalen i Volda kommune. Bildet er tatt den 16.09.16 då det var ein veldig disi dag, men sola spelte på lag med meg.
Utstyr
  • samsung SM-G925F
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1055935} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Øyvind B.
Hei to praktfulle bilder du legger ut her. Velger meg dette med de flotte solstrålene og høstlyngen i forkant. Fin behandling av det vanskelige motlyset.
Mvh Øyvind
Ole Petter W.
Det var et strålende flott turbilde.
Får lyst til å dra til fjells.

mvh
OlePetter
Roar K.
her ville jeg tatt ytterligere beskjæring oppe så det lyse oppunder bildekant både til høyre og venstre forsvinner da det lett trekker oppmerksomheten opp og vekk fra det som ER motivet.
Scroll opp, dekk til og se sjøl hvordan det blir når strålene kommer rent ned fra bildekant uten forstyrrende lys i tillegg.
Ellers herlig lys, skarphet, farger og detaljer.

Roar
Anita S.
Tusen takk for tilbakemeldingane. Kjempe kjekt å få både ros å kritikk so ej kan forbedre meg. Øyvind, tusen takk for hyggelig ros. Ole Petter, kjekt å høyre at du får lyst til å gå tur i fjellet av bildet mitt. Å ja Roar eg er heilt enig med dej, syns bildet blei finare når eg fikk reine solstråler.
Keshav N.
Vakkert lys og farger. Er enig med Roar naar det gjelder kutt.
Keshav
Sissel Kleivdal H.
Malerisk og vakkert. Det strålende motlyset er nydelig! Enig i Roar K sitt forslag om kutt.-

Sissel
Ragnar S.
Flott utsnitt og utsikt i motlysbildet ditt med mobiltelefonens små begrensinger i forhold til dyrere speilrefleks- og speilløse kameraer. Vakkert.

Mvh Ragnar S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu