At the old cemetery
Bildet inngår i albumet The Hand - Et lite prosjekt jeg har.
Hvor dukker hånden opp neste gang?
Utstyr
  • Olympus E-M5MarkII
  • OLYMPUS M.7-14mm F2.8
  • Brennvidde7.0mm
  • Blenderf/22
  • Lukker0.5s
  • Nei
  • AnnetHar lyst opp hånden med en lommelykt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1056847} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kjell H.
Severdig motiv med flott lys. Legger merke til kulehullet i korset, og "lyset" i kirkevinduene. All respekt for prosjektet ditt, men synes dette blir litt for kunstig og ikke "troverdig" nok til at det sal bli underholdene. Et motiv du trolig kunne fått mere ut av med en mere ryddig komposisjon, trangere utsnitt og ltt mere balansert lysbruk mellom bakgrunn og hånd (tror jeg :-)
Nanco H.
Hei Kjell.
Takk for dine tilbakemeldinger. Dette er et nytt prosjekt, som kommer til å være under konstant utvikling. Både kulehullet og lyset i vinduene er ekte. Det eneste jeg har gjort er å plassere hånden foran korset, belyst den med en lommelykt og justert/forsterket fargene i Lightroom.
Vinkel forholdene mellom kapellet og de tre korsene gjør at utsnittet begrenser seg. Samtidig som jeg ikke hadde lyst at det skulle bli for "oppstilt".
I etter kant ser jeg at jeg bør forsøke å dempe lyset som treffer hånden, men jeg kan ikke fjerne lyste helt, for da blir hånden knapt nok synlig. Samtidig skal jeg forsøke å croppe bildet litt, for å se om det blir bedre.
Per L.
All ære for å utforske nye ideer! Foruten å dempe lyset på hånden ville jeg plassert den mer til høyre slik at det ble en trekantkomp mellom hånd, kors og kirke. Mvh Per
Kjell H.
Ja jeg ser at lyset i kulehullet og vinduene er ekte, og noe av det som styrker motivet. Vet også at i praksis er det ofte vanskelig og komponere slik en helst vil:-) Du er inne på det jeg mente med hånden, og at lyset burde samsvar mere med omgivelsene. Ellers en god ide til prosjekt synes jeg!
Kristinn G.
Ikke noe problem å kutte her (hvis det er önsket. Men her synes jeg hånden ødelegger her. Hva med å bruke blits med underlysing (-2) og sen gardin. Har erfart at det kan fungere bra....

Uffda her ser jeg at jeg har kommentert et bilde hvor man prøver å heve severdigheten med engelsk tittel.

Uffda ...@

Hva med å bruke internasjonal titrtel.

eksempelvis Gamli grafstaðurinn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu