Utstyr
  • Nikon Df
  • Nikon 20mm 1.8mm
  • Brennvidde20mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1057063} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Kjell H.
Spesiellt motiv! Love (?) i diffus ramme. Usikker på innholdet siden det framstår som "antydninger" Trolig fotografert i forbifarten, kanskje et kraftig utsnitt også. Et motiv som er brukelig som illustrasjon i mange sammenhenger tilknyttet menneskelige relasjoner (antirelasjoner) men som enkeltstående motiv gir det ikke meg så mye denne gangen slik som bildene dine ofte gjør, men som appelerer til litt tankevirksomhet, det gjør det!
Sissel Kleivdal H.
Et kreativt uttrykk, i et herlig bilde,som forteller om omfavnelse. Med 'utviskede ansikt' kan man undre seg i den, men velger denne som et uttrykk for kjærlighet som besvares.
Nydelig....!

Sissel
Øyvind B.
Takk til Kjell og Sissel for ærlige og konstruktive kommentarer. Et bilde jeg egentlig ikke hadde tenkt å legge ut. Fikk det ikke ut av hodet. Lang lukker,iso6400 og endel crop ga det grove kornede utrykket og litt av følelsen Sissel er inne på, som jeg var ute etter.
Mvh Øyvind

Anders S.
Utrolig nydelig og vakkert! Lidenskapelig og intenst kjærlighet som kommer godt frem her!
Meget bra jobba!

Hilsen Anders
Trygve K.
Et annereldes bilde som jeg liker godt.. Struktur og grovkornethet gir mulighet for mange forskjellige tolkninger. Jeg leser bildet annereldes enn Sissel og aner et litt for heftig forsøk på omfavnelse hvor ikke jenta nødvendigvis er helt med på notene.....
Avsluttet .
Her henger jeg meg på Sissel sin kommentar, den er slik jeg også opplever bildet.
:) fra Øystein
Jostein S.
Hei
Et noe "annerledes" bilde som absolutt vekker interesse. Et bilde uten ditt "varemerke"., men det er det som er spennende. Å uvikle nye former, er alltid interessant
Flere tolkninger en kan gjøre her. Det er en god ting, at en ikke blir ferdig med et bilde, men kan ta det igjen

Jostein
Arild T.
Et bilde som setter i gang assosiasjoner og tanker, men kaster meg under kommentaren til Sissel. Det dekker mine tanker om bildet.
Liker det!

Hilsen Arild
Roar K.
I motsetning til kommentatorene foran meg er jeg litt usikker på dette. Vet liksom ikke hva jeg skal skrive.
men det kornete uttrykket får meg til å tenke at kanskje hadde svarthvit vært bedre en farger i denne kornete settingen?
Har vært innom mange ganger uten å bli helt enig med meg sjøl.

Roar
Øyvind B.
Tusen takk til Anders, Trygve, Øystein, Jostein, Arild og Roar for gode kommentarer til dette litt "hodeløse" gate-portrettet. Roar: Jobbet først med s/h men gikk over til farger og dempet de ned til minimalt da jeg følte s/h gikk i ett med den urolige bakgrunnen. Enig Jostein: Man må litt ut av komfort-sonen iblandt. Er jo tross alt bare et foto...
Mvh Øyvind
Sissel Elisabeth H.
En stilig og annerledes måte og formidle nærhet på. Uskarpheten og strukturen gjør bilde interessant.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Arvid O.
Kunst !
Et av dine beste spør du meg..
Arvid.
Øyvind B.
Takk til Sissel E. og Arvid. Setter stor pris på de kommentarene!
Mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu