Høstlandskap
Utstyr
  • Panasonic DMC-TZ30
  • -
  • Brennvidde17.1mm
  • Blender-
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1057686} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .
Fint utsnitt, Vigelandsparken gir grunnlag for mange variasjoner av utsnitt og komposisjon, og her har du fått en meget bra variant. Høstfargene er et fint element som styrker bildet. Men hvor har alle turistene gjort av seg? De siste gangene jeg har vært der, har jeg opplevd at japanske eller kinesiske turister er nesten like interessante motiver. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Jasså, er de elskende også i livets høst?
Ta det ikke for ille opp når jeg tillater meg å småpirke litt og foreslå først et par tre mm kutt til venstre da det stikker inn en grå granitt trekant foran skogen laangt bak der.
Som om ikke det var nok ville jeg tatt 5 mm av høyresiden også så den gule høstdiagonalen av trekrona kuttes rent av høyre ramme.
Bare forslag så "take it or leave it.
Lys, skarphet farger og detaljer er det slett ingenting å si på.

Roar
Paal S.
Takk for kommentarer! Kjell Øyvind, det var en god del japanere og kinesere der. En av dem er klonet vekk fra bildet. Alltid spennende å gå der hvor skulpturene har sine historier å fortelle om du går tett innpå. Hei Roar, du er ikke pirkete, du ser bare en del detaljer bedre enn meg. Det er som vanlig gode synspunkter du kommer med, men jeg ønsker ikke å kutte på venstre side, da det blir for lite luft bak.....
mvh Paal
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu