Godafoss..
Fra gårsdagens solnedgang ved vakre og voldsomme Godafoss, nord på Island. Dere får tåle vannmerket;).
Bildet inngår i albumet Island -
Utstyr
  • Nikon D800
  • 14.0-24.0 mm f/2.8
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1057724} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Geir F.
Meget flott og severdig bilde. Den lange lukkertiden og lyset gjør dette bildet. Utmerket komposisjon. Som du selv bemerker er det svært irriterende og ødeleggende med vannmerket.
mvh Geir
Harald N.
Sluttar meg til Geir her.
Mvh Harald
Bjørnar P.
Fint motiv.
Personlig ville jeg etterbehandlet bildet annerledes, uten at det skal oppfattes som noe fasit. Din smak bør styre dine bilder, ikke min.
Jeg ville justert høylysene mye lysere, helt til grensen for utbrenning. Du gjør du enkelt med levels eller curves, men en rask auto tone fungerer også. Noe etterjustering av fargebalansen kan være lurt.
Vannmerket "tåler" vi nok, men jeg forstår ikke berettigelsen av det. Alle her på siden ser jeg hvem som har tatt bildet, og de som måtte ønske å ta en kopi uten signatur, kan jo lett klone eller beskjære den bort.
Anders S. H.
Mektig natur som du formidlar på ein flott måte. Gode val av brennvidde og eksponering. Fint bilete
Kjell H.
Du får et veldig vidvinkelpreg i motivet med dette høye fotostandpunktet. Den veeeldig lange lukkertiden gir mye slør og ugjenkjennlighet i vannmassene. Særlig i mitten her. Lyset er bra som det er, men kunne vært enda bedre utnyttet. Jeg er klar over at det å "balansere" lukkertid optimalt mot både lys og bevegelse er vanskelig, men jeg synes ikke du har lykkes helt her i forhold til andre og bedre motiver i serien din. Vannmerket.., kan ikke begipe nytten av det i denne sammenhengen..
Sissel Elisabeth H.
Vakkert fra Godafoss. Liker grønntonene som kommer frem i fossen og himmelen bak er et flott syn.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu