Høst 2016 #20
Her ble redigeringen en nødløsning da jeg ikke fikk det slik jeg ville ha det.
Men da det kom en kommentar på det på Pbase hvor jeg bare får slengere av kommentarer fordi jeg ikke skriver noen sjøl der så tenkte jeg at jeg kunne se om det kom noen reaksjoner her.
Det kommer mer "normale" hvis man kan si det om mine redigeringer sett fra samme sted senere en gang når jeg har litt flere.

Antagelig best mot mørk bakgrunn.

http://WWW.pbase.com/kneppen
OK som bilde, men ikke det jeg i utgangspunktet ville ha.
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1057754} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Cato M.
Veldig fin balanse mellom det triste og det vakre med høsten. Fin fokusering på den frodige bjerkestammen og skogen på den andre siden av vannet gir en fin dybde og spenning i bildet.

Cato
Per L.
Ingen tvil om høsten her! Fargerikt og godt komponert bilde med god dybde! Umisskjennelig Roarbilde med maleripreg! Mvh Per
Ragnar S.
Et godt komponert bilde med bjørkestammene i forgrunn, vannet, høstkledd skog bak der igjen. Ellers legger jeg merke til at de mange tynne greiner som kommer så godt fram mot de lyse gul/oransje skyene. Ikke naturlige høstfarger, men høststemningen er der allikevel.

Mvh Ragnar S
Harald N.
Malerisk, dekorativt og flott dette Roar.

Mvh Harald
Trygve K.
Jeg er ikke alltid like begeistret for teknikken din Roar, - men enkelte ganger får du fram bilder av eksepsjonell kvalitet. For meg er dette et fra sistnevnte kategori. Jeg tenker at egentlig burde du få til en utstilling av bildene dine i store gode formater. Tror noe slikt ville vekke oppsikt og kanskje til og med selge ganske så bra......

Nærværende bilde glitrer med sin forsiktige fargeskala og småfrekke komposisjon der jeg lenge lurte på om bjerkestammen ble litt for dominerende. Men jo lenger jeg ser, - jo mer begeistret blir jeg....
marit f.
Absolutt lett å like.
Mvh Marit
Evelyn S.
Det er noe med fargene og komposisjonen som, gjør at man liker å se på dette bildet. Som MArit sier ; absolutt lett å like.
Keshav N.
Her kan jeg bare slutte meg til de foregående.
mvh Keshav
Avsluttet .
Fin komposisjon som gir god dybde.
:) fra Øystein
Vidar Magnus J.
Jeg synes den store bjørkestammen passer godt inn og lager en fin dybde mot bakgrunnen. fine farger som kler bildet.
Oddmund K.
Henger meg på Harald sin kommentar.
Mvh Oddmund
Sissel Kleivdal H.
Dette legger seg fint til mine favoritter fra din bildesamling.

Sissel
Anders S.
Jo detta liker jeg godt! All grunn til å være fornøyd her!

Hilsen Anders
Arild T.
Liker.

Hilsen Arild
Sissel Elisabeth H.
Vakkert høstbilde i kledelige kobberstikkfarger. Liker kompen med trerekka i forgrunnen og høstskogen bak. Synes greinene mot himmelen har en fin struktur som kler resten av uttrykket. Veggpryd spør du meg.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Hans Rich. A.
Nå er det meste sagt. Det jeg, i likhet med Trygve K. synes er så fint, er den nære trestammen mot skogen i bakgrunnen. Og ja, selvfølgelig den fine himmelen.
Detaljert med fine farger også.
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Et spesielt og elegant bilde. Jeg velger for øvrig å slutte meg til Trygves kommentar over som svarer absolutt til min oppfatning. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Gunnar F.
Dette må du være fornøyd med, selv om du i utgangspunktet ønsket noe annet. Slutter meg til Kjell Øyvinds kommentar der det vises til Trygves. God fotohelg!
Mvh Gunnar
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Geir F.
Dette ble et meget flott bilde, Roar. God komposisjon som får frem dybden i bildet på en utmerket måte. Fint lys og spennende kontraster.
Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu