Utsikt fra en arbeidsplass 11
Jobbilde fra Indre Troms for et par uker siden..
Utstyr
  • Canon EOS M
  • 22.0 mm
  • Brennvidde22.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1058105} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Roar K.
Her ville jeg tatt en beskjæring oppe så skydiagonalen skjæres av øvre ramme med litt luft fram til ghjørnet for da får du en diagonal mellom kortside og langside hvilket gir god spenning i bildet.
Hvis du tar en beskjæring nede også så den siste og nedre steinen mot venstre forsvinne vil nedre ramme skjære øvre linje på den svarte steinen og du får en liknende løsning der som oppe.
Hvis du da ikke liker det langsmale panoramaformatet kan du jo beskjære til høyre også og får mer luft foran hjulvispen enn bak så den føles mer på vei inn i bildet. Men det vil kanskje fordre ytterligere kutt oppe for å beholde virkningen der.
Men bare forslag dette som du kan se på eller forkaste etter eget ønske.
Utover det intet å bemerke til lys, skarphet etc. etc.

Roar
Hans Rich. A.
Du har luftige arbeidsplasser med DEN utsikten.
Mvh Hans Richard
Bjørnar P.
Fint lys og troverdige farger og kontraster. God skarphet. Skulle gjerne sett litt mer detaljer i de mørke partiene på helikopteret, noe som lett kan fikses i ettertid, om ønskelig.
Jan Inge K.
Takk for tilbakemeldinger. Dette er en snapshot tatt på jobben, uten så veldig mye tanke på det tekniske. Dessuten er jeg dessverre nokså håpløs når det gjelder etterbehandling..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu