Under fossen..
Det er nesten komisk av og til å være på noen av de kjente stedene på Island, som her ved Kirkjufjell. Selv om jeg faktisk opplevde å være alene på noen av stedene jeg besøkte, var det andre steder atskillig mer folksomt. Som her ved denne fossen, selv sent i Oktober og langt unna det som må defineres som "høysesong". Men jeg klarte stort sett å finne meg steder ved elva og fossene hvor jeg kunne jobbe uforstyrret og uten å måtte ta for mye hensyn til andre. Som her, nesten under den nederste fossen (det er en til litt ovenfor). Det som fascinerte meg ved dette stedet var det som skjedde nærmest meg, de små beskjedne bekkene som rant ned over mosen. Det var noe krevende å stå der uten å få kaldt vann nedover nakken, men fikk en følelse av at det var verdt ubehaget.
Bildet inngår i albumet Island -
Utstyr
  • Nikon D800
  • 14.0-24.0 mm f/2.8
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker0.8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1058160} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Evelyn S.
Fasinerende og vakkert landskap, flott presentert. Syns den lange lukkertiden her har vært med å skape en litt mystisk og vakker stemning.
Geir B.
Jeg har sett en del bilder av dette berømte motivet, men dette er absolutt et av de bedre. Flott dybde med fossen i forgrunnen. Det gir dramatikk til bildet. Det er ikke noe jeg kan sette fingeren på her.

MVH

Geir
Fred Åge H.
Takk Evelyn og Geir for hyggelige tilbakemeldinger;)!
Johan L.
Nydelig versjon av Kirkjufell! Det finnes en del bilder på dette motivet men dette liker jeg veldigt gott. Lys og lukkertid og komp er bra og gjenomtenkt.
Flott Fred Åge!
Mvh
Johan
Sissel Elisabeth H.
Vakkert bilde av fossen. Synes venstresiden med de tynne vannstripene og at vi ser fjellformasjonene bak fossen er et fint innslag. De flotte grønntonene liker jeg også.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu