autumn leaves
høstlig drag i Vesterålen (http://www.youtube.com/watch?v=xXBNlApwh0c)
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1058416} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Bjørnar P.
Finurlig tittel, som både kan oppfattes som høstblader og som høsten som forlater oss. Begge varianter fungerer for bildets innhold.
Noe mørkere enn hva man normalt velger, men samtidig understreker det at høstens lys og farger er i ferd med å tas over av vinterens mørke og kulde.
Mange opplever denne overgangen fra høst til vinter som dyster og trist, noe jeg synes bildets stemning understreker.
Mulig man må ha bodd i Nord-Norge for å forstå denne tankegangen fullt ut.
Arild T.
Betegnende tittel, men bildet fortoner seg noe unaturlig, men understreker at høst snart går over i vinter. Føler at bildet er manipulert, men tar sikkert feil. Har du brukt Topaz Impression her?

Hilsen Arild
Avsluttet .
De mektige fjellene med mørke skyer over er et nydelig motiv – høstløvet som svever forbi er prikken over i´en. I min tid nordpå opplevde jeg mørketiden som flott med nordlys, skikkelig vinter med frost på trærne, reinsdyr på vidden m.m. – og den fargesprakende høsten i nord lengter jeg etter. Håper på flere flotte høstbilder fra dere i nord!
:) fra Øystein
Knut Georg F.
Takk for gode tilbakemeldinger. Ingen manipulering her (bortsett fra en lysstolpe i minus). Noe justert i PS med kurve og gamma. I lofoten-Vesterålen kan man lett finne mange værtyper og lysforhold over korte distanser og fange dem i samme bilderamme.
En litt manipulert versjon ble lagt ut tidligere: bilde nr. 1056087
Mvh Knut
Hans Petter S.
Dette ble flott ja! Liker stemningen du får frem i bildet! Flotte fjell i bakgrunnen og bladene som svever er med på å gjøre dette til et meget severdig bilde! Liker fargene i bildet og høsten skal være litt mørk. Husene gjør seg også godt i bildet.
Prøver å scrolle her for å se om det kunne være en mulighet å beskjære bort det mørkeste feltet i toppen, det stjeler litt oppmerksomhet. Da får bildet et litt annet uttrykk, men igjen blir det da litt mer midtstilt. Samtidig er kanskje det mørke feltet med å forsterker inntrykket av den mørke høsten, så jeg kommer vel egentlig frem til at bildet fungerer best slik det er!
Godt levert!
Sissel Elisabeth H.
Liker veldig godt den flotte stemningen du formidler gjennom det lit dystre og dramatikkprega. Herlig lys, skygge og kontraster. Den dobble rammen av lys og mørke på himmel og hav rammer inn fjellene på en flott måte.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Ingvald Bright N.
Et bilde som absolutt gir det lille ekstra som gjør at det huskes i ettertid. Meget bra. mvh IngvaldN
Øyvind B.
Et godt og dynamisk bilde hvor du for frem kontraster vakker natur pent/dårlig vær. De mørke skyene oppe var viktige for formidlingen. Trodde og det var manipulert. Kraftig blåst!!
Mvh Øyvind
Harald N.
Flott formidla høstvær, godt komponert med vakkert og dramatisk lys.
Mvh Harald
Gunnar L.
Det meste er sagt her.......flott og dramatisk bilde!
MVH
Gunnar
Knut Georg F.
Takk for mange hyggelige tilbakemeldinger. Litt flaks med vindkast og lauvfall under eksponeringa.
Mvh Knut
Ole Arne S.
Flott høstbilde fra vesterålen med sine mektige fjell..
Stusset litt på alle flekkene som er i skyenen, oi tenkte jeg, her har du masse støv og fjerne, så ned på de grønne treene og forsto at det faktisk er løv, noe du bekrefter med underteksten...
Spesielt bilde som viser høstens dunkle side med løvfall og dystert lys...
Fin komp og utsnitt..

Ole Arne
Knut Georg F.
Takk for fin kommentar Arne O. Lauv kan vel også gå som rusk:-)
Mvh Knut
Ragnar S.
Et nydelig stemningsbilde av vestlandske fjorder.

Mvh Ragnar S
Knut Georg F.
Takk for fin tilbakemelding Ragnar. Vestlandet og og Nord-Norge har nok sine likheter, men dette er altså "Nord-Norske fjorder" :-)
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu