- I det lange løp.......... -
Liker meg best med foto av landskap og makro, men prøver med anddre uttrykk også, dette er et forsøk på det.
Usikker, men kjekt å prøve noe annet utenfor komfortsonen.....
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-11-01 21:35:26
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-11-01 21:36:32
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2016-11-01 21:40:34
    Versjon #4
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde46.3mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1058418} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Hans Petter S.
Kjenner litt til den, man blir oftest å ta de typene bilder man er mest vant til, og det kan bli litt kjedelig i lengden (snakker av egen erfaring). Synes dette ble flotte bilder og holder da en knapp på originalen. God komposisjon. Foretrekker farger her og synes versjon to blir litt trang, det blir litt lite luft der. Fin dybde i bildet og jeg liker svingene på jernbaneskinnene, nettingen i forgrunn synes jeg gjør bildet mer spennende.
Skarphet, lys og farger er flott.
Uten å være sikker, kunne det kanskje være verdt å prøve en beskjæring i venstre kant, slik at glippen øverst på gjerdet forsvant. Føler kanskje den tar litt ufortjent oppmerksomhet, men som sagt er jeg ikke helt sikker når jeg foreslår det.
Godt levert Arild!
Per L.
Liker lyset og komposisjonen med skinnegangen i flott S-sving. Litt ambivalent til gjerdet, men føler likevel at det lager en spenning i bildet - hit men ikke lenger! Liker best originalen! Mvh Per
Avsluttet .
For meg vekker bildet barndomsminner. Bak huset vi bodde i gikk det togskinner, skilt fra marken vi lekte på med et netting-gjerde som her, og med piggtråd på toppen. Gjerdet var en fin utfordring for oss barn å prøve å komme over, under eller gjennom. Det fikk vi til mange ganger. Heldigvis gikk det bra – toget traff oss aldri, men noen flenger i armer og bein av piggtråden fikk vi. I Norge er det mer enn 400 mil med togskinner, så jeg er nok ikke den eneste som kan hente frem noen minner og ha glede av dette bildet.
:) fra Øystein
Avsluttet .
Helt enig i at det er bra å bevege seg ut over komfortsonen. Dette opplever jeg som et veldig fint og spennende motiv, inspirerende. Fin komposisjon. Alle fire funker veldig bra i mine øyne, men skal jeg velge en favoritt, må det nok bli versjon 3. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Øyvind B.
Vokste opp som Øystein kloss inn til togsporet. Tittel kan jo tolkes forskjellig. Jeg tenker hvor sårbart livet er og hvor lite som skiller mellom liv-tragedie. Det diffuse gjerdet setter tankene i sving.
Mvh Øyvind
Vidar Magnus J.
Jeg synes gjerdet passer fint inn i her og sammen med kurvene i jernbanesporet lager det en spennende innslag i bildet. Går for V2.
Roar K.
Her er altså skinnene inngjerdet mens fotografen er utgjerdet.
Liker faktisk både i farger og svarthvit.
Hva gjerdet angår så har du kanskje landa litt midt i mellom - ikke helst uskarpt og ikke helt skarpt.
Tror kanskje litt mer avstand hadde gitt skarpere gjerde også og passet enda litt mer inn i min innledning her.

Roar
Sissel Elisabeth H.
Liker godt farge versjonene her. God dybde og fine linjer. Lyset og fargene i enden forsterker dybdefølelsen. Velger orginalen. Gjerdet er et naturlig stengsel som varsler at vi bør holde avstand. Severdig fra skinnegangen.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Arild T.
Takk til Hans Petter, Per, Øystein, Kjell Øyvind,
Øyvind B., Vidar Magnus, Roar og Sissel Elisabeth for kommentarer! Skulle ønsket meg flere kristiske kommentarer enn bare hyggelige. De er de kritiske man lærer av!
Han Petter: Er helt enig med deg at en besskjæring i venstrekant hadde gjort seg i originalen. Takk for at du påpekte det!
Roar: Valgte å ha ha gjerdet uskarpt, men det fungerer sikkert godt, ja kanskje bedre med ditt forslag.

Hilsen Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu