Aldeyarfoss..
Litt sør for Godafoss ligger denne nydelige fossen, dvs at man må kjøre inn i landet på litt halvdårlige grusveier, mens man siste kilometeren eller to befinner seg på heller dårlig grusvei;)! Tok flere bilder fra forskjellige vinkler og høyder, og varierte med lukkertider. Men her passet det etter min mening definitivt best med litt kortere lukkertider som her! Hadde dette fantastiske stedet helt for meg selv. Generelt var det lite skyer på himmelen, men noen var det, og heldigvis fant sola ut at den kunne bidra litt den også!
Bildet inngår i albumet Island -
Utstyr
  • Nikon D800
  • 14.0-24.0 mm f/2.8
  • Brennvidde20.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker0.8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1058568} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
Nok et nydelig naturbilde fra deg – dette er bare å nyte!
:) fra Øystein
Tom Eirik F.
Dette var lekkert, liker at du ikke har brukt for lang lukketid slik at alt ser ut som melk.
Hans Rich. A.
Enig med Øystein, nydelig med flotte farger og lys.
Mvh Hans Richard
Torbjørn K.
Bra dette her. Lukkertien er helt riktig etter min smak, slik at du får passe sløring i vannet, men ikke bare melk. Tonene i bildet er noe tunge, så etter min mening kunne du gjerne løftet mellomtonene litt. Komposisjonen med midtstilt foss er uvandt, men det fungerer her. Jeg kunne dog tenkt meg et mer kvadratisk utsnitt her, da sidekantene i bildet er forholdsvis innholdsløse og tilfører bildet lite ekstra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu