Bilde tatt i slutten av oktober i Vik i Sogn
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/300s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1058629} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Flott gjengivelse av en vakker natur, fine, myke og naturtro farger, flott komposisjon. Fint å se den markerte stripen av sollys på åsen til høyre i bildet. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Ragnar S.
Vaker natur, fint utsnitt. Heller ørlite mot venstre ?

Mvh Ragnar S
Avsluttet .
Synes det er vanskelig å kommentere dette bildet. Greit nok med natur og farger osv, men jeg er usikker på hva du vil med bildet. Er det utsikten fra et bestemt sted ville jeg kanskje dreid kameraet litt mot venstre, er det Vik i Sogn som er motivet så ville jeg funnet et annet utsnitt – kanskje et annet sted å fotografere fra. Synes ikke veien nede på høyresiden tilfører bildet noe…
Vi ser alle ulikt på motiv og komposisjon – mange vil nok like bildet som det er, men jeg ville jobbet mer med dette.
:) fra Øystein
Hans Petter S.
God stemning i dette bildet. Flotte farger og lyset i fjellsiden til høyre gjør mye for stemningen i bildet. Fin dybde i bildet, med åker, eng fjell og hav.
Må allikevel si meg litt enig med Øystein her, synes ikke dette når helt opp til de andre bildene du har lagt ut, for all del er det mye positivt her, men jeg stiller litt strenge krav etter å ha sett dine tidligere bilder som jeg liker veldig godt.
Et lite tips fra meg ville være en beskjæring i nedre kant. Synes det er noe rart med veien nede til høyre, ville kutta slik at det forsvant.
Arild T.
Takk til Kjell Øyvind, Ragnar, Øystein og Hans Petter for ærlige kommentarer og tips! Setter pris på ærlige og konstruktive kommentarer!

Ragnar: At bildet heller mot venstre, klarer ikke jeg å avgjøre, men du har sikkert rett.
Øystein: Enig at det er et ordinært bilde, og kjøper det du sier. Bildet var ikke ment som dokumentasjon, valgte dette ståstedet da de fleste bilder fra Vik er tatt fra "Storesvingen". Men takk for din kommentar!
Hans Petter: Enig med deg at dette er ikke av mime beste bilder, helt ordinært. Støtter ditt forslag om beskjæring av veien nede til høyre. Takk for ditt innspill!

Hilsen Arild
Terje A.
Det meste er vel sagt om bildet ditt...men er bestandig fint å se bilder fra andre deler av landet vårt.
Ingrid Milly L.
Dybde som gir bildet 3 dimensjonal effekt dette. Fine farger!
Mvh. Ingrid Milly
Johan L.
Velkomponert bilde du har tatt Arild.
Jeg liker di små veierne til venstre, bare synd at det står en bil på den første veien. Sollyset som ligger på landskapet til høyre er en fin detalj.
Mvh
Johan
Sissel Elisabeth H.
Ikke så mye høstfarger her selv om det er slutten av oktober. Liker det fine solstreifet på fjellet. Synes også at kompen har god dybde og kjekt å se bilder fra plasser en ikke besøker så ofte selv.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu