- Vinsjan på kaia -
Ein ettermiddag på Solsiden i Trondheim med litt krevande lys.....
 • Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2016-11-06 22:13:48
  Versjon #2
Utstyr
 • FUJIFILM X-T1
 • XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS
 • Brennvidde21.4mm
 • Blenderf/7.1
 • Lukker1/420s
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1058700} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Øyvind B.
Fin link mellom spesielt paret i driv mot den statiske krana bak. Hadde ønsket litt mer luft under paret venstre, men der har du sannsynligvis ikke mer å ta av? Blir ofte slik. Fint bilde, likte best fargeversjonen.
Mvh Øyvind
Avsluttet .
Dette synes jeg er et flott bilde av et trivelig sted. Komposisjonen sitter og lyset har du taklet godt. Jeg liker best fargeversjonen. Solsiden i Trondheim er jo et sted det skjer mye og de travle folkene i bildet viser det. Kranene, mursteinsbyggene og dokken viser stedets historie – at her bygget de båter.
:) fra Øystein
Avsluttet .
Fin gjengivelse av et interessant bymiljø. Fin komposisjon og fin behandling av lyset. Svart-hvitt eller farge blir kanskje mest spørsmål om smak og behag. Personlig foretrekker jeg nok svart-hvitt versjonen. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Oddmund K.
Fint miljøbilde der jeg liker best s/hv versjonen som gir et roligere uttrykk.
Mvh Oddmund
marit f.
Detaljrikt bilde med fin komposisjon. Liker s/h versjonen best.
Mvh Marit
Roar F.
Flott bilde, har et slags reportasje-preg. God balanse med personene. Også et unikt bilde i den forstand at normalt vil en en svart/hvitt-versjon av et bilde dempe detaljgraden, men her virker det motsatt. Trenger fargene for å sortere ut detaljene til høyre for krana. :-)
Ragnar S.
Fin skildring av bymiljø. Går for sv/hv-versjon.

Mvh Ragnar S
Sissel Kleivdal H.
En flott skildring av miljø i Trondheim - med 'historisk sus'.
Interressant og rikt på detaljer. Går for #2.

Sissel
Hans Petter S.
Krevende lys ja, men det har du taklet godt! Mange ganger er slike motiv med mye innhold litt krevende å få til synes jeg, men her har du komponert godt! Tror ikke jeg vil velge noen versjon her, da begge faller godt i smak!
Er selv en fraflytta trønder, så dette er et sted jeg liker!
Dette var veldig bra!
Roar B.
Dessverre Arild. Dette ble for mye bildeinformasjon for min del. Klarer ikke helt å samle øya - og fokus. Mulig det er skjermen, men er det en anelse av blåstikk på Solsiden?

Hilsen Roar
Arild T.
Takk til Øyvind B, Øystein, Kjell Øyvind, Oddmund, Marit, Roar F., Ragnar, Sissel Marianne, Hans Petter og Roar B. for kommentarer på mitt bilde.
Roar B.: Det er ikke sikkert ikke noe i veien med skjermen din; det er en kjennsgjerning at ikke alle har kapasitet til å ta inn så mange visuelle inntrykk som dette på en gang og blåstikk i tillegg kan bli for mye, totalt sett, for enhver)
Fra spøk til alvor: Jeg synes det er flott at du kommer med oppriktige, ærlige meneinger. Det setter jeg pris på! Det er lenge siden du har lagt ut bilder her, så hadde vært kjekt om du også kan bidra der dine kriterier for hva et bilde bør/kan inneholde, hadde vært gjenstand for vurdering. Ser frem til det.
Noken gang: Takk for at du orker å engasjere deg, og at du er ærlig. Legaliser ærligheten!

Fotohilsen fra Arild
Roar B.
Ja, nå har jeg vært med såpass lenge - og blitt så pass gammel :) at jeg ikke lenger akter på gå på akkord med mine meninger. Tror egentlig det er beste veien å gå, for oss alle..
Men sjølsagt, være ytterst forsiktig i ordbruken mot nye, uerfarne medlemmer. Huske at vi alle engang har vært der, i samme sårbare situasjon.

Nye bilder har det blitt lite av. Mange grunner til det. Men det ligger i hvert fall nær 50 av “de gamle resirkulerte” fortsatt på dotten. Kan vel ikke se du har vært så mye innom, par - tre ganger kanskje ? :)
Uansett, du er velkommen til å ta en titt. En gjennomlesning av kommentarene vil også beskrive mye av mitt bilde syn, det du ettersøker.
Kom gjerne også med kommentarer hvis du finner noe interessant - eller uinteressant. Kanskje mest spennende og lærerikt det siste,.
Mvh Roar
Sissel Elisabeth H.
Fordums minner disse solide kjempene. Alltid spennende som barn med en tur ned til byen for å se kranene i sving. Liker best s/h versjonen som er litt mer nostalgisk i uttrykket. Gode detaljer og utsnitt.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu