Utstyr
  • Nikon Df
  • Nikon 85mm 1.8
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger208
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1058740} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Pål M. S.
:-)))HÆRLIG!
Roar B.
Oj.. "Valgets kvaler"...
Her kunnet jeg sitte lenge på post og finne akkurat rette øyeblikket.
Ingen dårlig løsning dette Øyvind.
Roar
Avsluttet .
:))
Hans Rich. A.
Øye blikket har du fanget perfekt. Artig :)
Mvh Hans Richard
Fredrik N.
Knalltøft bilde!!

Mvh
Fredrik
marit f.
Hm
Mvh Marit
Morten T.
Bra fanget! Herlig bilde. Mvh. Morten T
Trygve K.
Veldig godt sett og tatt !!! Gnistrende god ide. Et morsomt bilde som dertil er både velkomponert og flott eksponert. Bra jobba !!!
mvh Trygve
Øyvind H.
Morsomt!
Mvh Øyvind H.
Knut Georg F.
Godt sett og dokumentert.
Mvh Knut
Arvid O.
Her leverer du virkelig varene Øyvind.
Meget bra mht komp og ide`.
Ser jo faktisk ut som om gubbene henger i løse lufta også :)
Og kvinnemennesket ser ut som om hun er mest interessert i ham med den hvite trusa .
Arvid.
Henning S. P.
Du har fått mange fine kommentarer. Personlig har jeg et litt ambivalent forhold til denne typen bilder. 90% av bildeflaten er en annen kunsters verk, men bildet du har tatt tilfører absolutt noe selv om det er et ganske opplagt bilde. Det er bare å vente til noen går forbi og titter opp så blir et ok bilde. Personlig hadde jeg likt det bedre om det var en mer unik situasjon som utspilte seg forran plakaten. Men for all del, det er absolutt severdig.

Henning
Kjell H.
Har ikke så mye konstrukt å si om utsnittet ditt jeg, og da burde jeg kansje ikke si noe i det hele tatt:-) men jeg vil betegne dette med et litt avrundet uttrykk for et "utsnitt fra virkligheten", og som sådant er det absolutt severdig og et underholdene motiv med den sammnsetingen du har laget. På den måten er jeg kanskje litt uenig i vinklingene før meg her hvis jeg har forstått det rett. Vi er hele tiden omgitt av reklame og andre gjenstander som ofte brukes som elementer i motivene våre, det er nesten ikke til å unngå, og derfor, selv om bakgrunnen utgjør så mye av bildeflaten, og kanskje er det dominerende elementet i fortellingen, bør en se dette som en helhet sammen med personen i front, altså, et utsnitt fra virkligheten i det offentlige rom hvis jeg ikke har "rodd meg helt bort i formuleringer"
Arild T.
Jeg ser bare det morsomme i dette bildet. Fanget i rett øyeblikk!

Hilsen Arild
Øyvind B.
Takk til alle sammen for stor respons!
Henning og Kjell: Jeg deler begge to sine tanker og syn ang. formidling av slike kunstplakater. Slet selv også med tankene rundt dette. Jeg valgte og forenkle det ned til en humoristisk (håper jeg) liten historie der både de store kontrastene i størrelses-forhold kvinne-plakat og kvinnens positur var avgjørende. Tok meg en god stund i virvar av mennesker utenfor Oslo S før jeg ble fornøyd med utsnittet og rette person rett plassert. Personlig synes jeg kvinnen alene er nok for den lille historien.
Takk igjen!
Mvh Øyvind
Roar B.
Tilbake til bildet og andres kommentarer.
Ser ikke betenkeligheter ved bruk av plakaten. De eksponeres i et offentlig rom og er heller med på understreke poenget i selve komposisjonen. Jo større de virker- mot det lille mennesket, jo mer talende er bildet i sine kontraster.
Om det er fanget i rett øyeblikk er jeg derimot mer tvilende til. Her ser jeg mange artige løsninger som godt kunne oppstått ved hjelp av enda større grad av tålmodighet. For eksempel et eldre par som dras i “ulike retninger” pga sin sine forskjellige “interesser“. Har selv tatt et slikt, i snøstorm ved et buss stopp der en eldre herre åpenbart er mer interessert i en plakat - om et strippeshow - enn kona som står med ryog ggen til ser hvileløst ut i tomme lufta. Noe i den dur tenkte jegogså med dette bildet.
Men obs, viktig at ingen blir gjenkjent uten samtykke dersom fotoet blir lagt ut på nett. Der ligger også akilleshælen med mitt bilde. Og blir således liggende i skrivebordskuffen de neste hundre år.
Roar
Sissel Elisabeth H.
Liten dame, men humoren i bildet er gigantisk.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Sissel Kleivdal H.
Så påtrengende, men 'livet' passerer , som normalt....
Et herlig, fortellende gatebilde.

Sissel
Øyvind B.
Sissel E. og Sissel M. Tusen takk for fine kommentarer!
Mvh Øyvind
Roar K.
Hvem vet - det ble kanskje litt vel mye for den stakkars dama???

Roar
Rune Edvin H.
Morsom greie :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu