- Senhøstes på svaberget -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-11-12 18:34:33
    Versjon #2
Utstyr
  • SONY DSC-RX100M3
  • 24-70mm F1.8-2.8
  • Brennvidde8.8mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1059026} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .
Fint landskapsbilde med god dybde. Liker stemningen med uværsskyene – "stille før stormen" eller kanskje "når stormen har stillnet".
:) fra Øystein
Per L.
Spennende landskapsbilde med god dybde fra den fargerike tuen i forgrunnen til fjellene og den dramatiske himmelen. Gode strukturer i svaberget og flotte speilinger i vannet! Mvh Per
Johan L.
Liker de dramatiske skyerne og det gresset som er på steinen. Ser ut som du har en egen lyskælle til gresset? Liker versjon 1 der skyerne synes mest.
Flott!
Mvh
Johan
Evelyn S.
Stemningsfullt, vakkert lys og fine farger. LIker perspektivet, der man ledes utover.
Hans Petter S.
Flott dette Arild! Du har en god komposisjon som gjør mye for dette bildet! Det er en god stemning i bildet, flott lys og fine farger! Før jeg så at det var en V2 her, begynte jeg å scrolle litt og kom vel fram til ca samme utsnitt som du har i V2, før jeg innså at originalen er best! Lyset i toppen (hullet i skyene) vil ha litt oppmerksomhet, men jeg synes fortsatt originalen fungerer best! V2 blir for meg litt trang!
Dette synes jeg ble bra!
Tuen i forgrunn vises godt, har du gitt den litt ekstra lys, eller er det naturlig? Spør bare av nysgjerrighet..
Ole Arne S.
Synes V2 ble det beste her, beskjæring i toppen fikk for det første vekk det sterkt lysende og forstyrende feltet på himmelen, og det viktigste i mine øyne at vannlinjen ikke er på midten lengre..
Flott.. Fin komp og utsnitt på dette bildet..

Ole Arne
Avsluttet .
Fin gjengivelse av et vakkert kystparti. Fin behandling av lys og farger. Jeg synes også komposisjonen fungerer meget bra, spesielt i versjon 2. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Hans Rich. A.
Jeg har sett på disse to versjonene flere ganger, og for meg blir det originalen fordi jeg også synes det ble litt for trangt. Og de dramatiske variasjonene og fargene skyene er med på å gi spenning i bildet synes jeg. Gode detaljer og dybde. Pluss for speilingen og selektiv belyste gresstusten.
Mvh Hans Richard
Gunnar L.
Flott kveldsbilde av svabergene, med fint lys og god dybde. Går helt klart for versjon 1 - syntes kuttet i toppen på v.2 ødelegger bildet fullstendig....
MVH
Gunnar
Sissel Kleivdal H.
Landskap sett fra et spennende ståsted som også gir god dybdevirkning. Skyene skaper dramatikk og stemning - sammen med lyset.
Tuen i forgrunnen liker jeg. Dens farger er fantastisk mot det blå...! Så stilles det spørsmål til den. Kanskje blir det besvart.

Sissel
Roar K.
Liker begge versjoner, men V2 best dybdefølelse uten skjemmende utbrenninger.
Herlig, lys, farger etc. etc.

Roar
Arild T.
Takk til Øystein, Per, Johan, Evelyn, Hans Petter, Ole Arne, Kjell Øyvind, Hans Richard, Gunnar, Sissel Marianne, og Roar for kommentarer!
Til de som lurer på den opplyste "tuen" i forkant: Jeg har brukt selektiv opplysning ved hjelp avLigtroom sitt verktøy, Radial Filter.

Hilsen Arild
Jostein S.
Hei
Flott stemning i dette motivet
Fin fargeklatt du har på beret i forgrunnen
GODT motiv

Jostein
Keshav N.
Slutter meg til de andre og liker v1 best på grunn av skyene.
mvh Keshav
Sissel Elisabeth H.
Liker stemningen og den gode dybden. Ville beholdt utsnittet i v1 og prøvd å legge et lite slør over de utbrente små flekkene. Dramatisk og flott himmel.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Trygve B.
Et glimrende komponert bilde. Det som du mesterlig har klart her er en flott behandling av lyset. Ingen mørke og igjengrodde partier. Forgrunnen er helt perfekt. Og så dras blikket innover i bildet. Jeg må bare si, dette er bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu