.......
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • EF24mm f/1.4L II USM
  • Brennvidde24.0mm
  • Blender-
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger119
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1059289} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Audun b.
fing bild men altfor blast sor min del
Jon Tore J.
Ikke dårlig helfigur brud alene dette Anders, men hvor er smellen. Dette er alt for blast og soddig til å
gå gjennom nåløyet i det virkelige livet som bryllupfotografi er. Alt for alvorlig oppdrag å påta seg uten den nødvendige erfaringen.
Jeg tror jeg vet hva jeg snakker om.
Mvh
Jon Tore

Anders A.
Jon Tore: Da må du fortelle kundene mine å slutte å hyre meg inn.

Blasshet kan godt brukes som virkemiddel innen både bryllup, mote og andre kategorier, og blitt spesielt populært etter at instagram og alle mulige filter er tilgjengelig. Unge brudepar som er med i tiden vil gjerne ha det slik.
Jon Tore J.
Beklager Anders Aandahl. Den kjøper jeg ikke. Tør påstå å ha litt innsikt i faget mitt igjennom utøvelse av bl.a brudefotografering i over femti år. Dette er for dårlig til å levere fra seg uansett betalingsoppdrag eller ei. Oppstilling av brud helfigur kan du kanskje forsvare selv om jeg helt klart ser mange blemmer her også, men resten..........
Denne bloggen heter bildekritikk og jeg har bare gitt deg mitt ærlige syn på bildet ditt.
Liker du det ikke er det bare å beklage
Mvh
Jon Tore
Anders A.
Du kjøper ikke at blasshet kan være et virkemiddel, som er bla. blitt populært gjennom instagram o.l ? Dette er jo ikke min mening, men et faktum. Trendene har heldigvis forandret seg siden du drev på. Uansett tar jeg tilbakemelding fra "fotografmester i 50 år", som fremdeles leverer bilder på nybegynnernivå, med en klype salt.

Jeg må si nei til 10-15 heldagsbryllupsoppdrag hvert år, uten at jeg har egen hjemmeside eller promoterer meg selv. Folk vil ha meg pga. bildenes kvalitet. Så noe må jeg tydeligvis gjøre riktig.
Jon Tore J.
Jeg ønsker deg en hyggelig helg.
Ytterlligere kommentar fra min side
er spill med tid.
Mvh
Jon Tore

Roar B.
Ikke ofte jeg kommenterer bryllups bilder. For så vidt ikke nå heller, men diskusjonen om hva som bør være gjeldende -eller ikke er alltid interessant.
Kort fortalt vil jeg støtte Anders i hans begrunnelse med den hensikt at all kunst er i forandring. Ja, alt annet også. Det kalles utvikling. Gamle “vedtatte konvensjoner", om de er femti år eller eldre, vil også her inngå med de samme begrunnelser, kanskje spesielt disse.
Folks smak endres stadig, det som var "rett" og interessant før trenger ikke nødvendigvis være det nå. Noe som vi også tydelig blir påmint om i dette eksempelet.

Om bildet ellers; absolutt ingen dårlig løsning. Annerledes og nyskapende i all sin form. Er vel også derfor jeg liker det.

Hilsen Roar
-snart pensjonist.
Kjetil N.
"Dette er for dårlig til å levere fra seg uansett betalingsoppdrag eller ei. Oppstilling av brud helfigur kan du kanskje forsvare selv om jeg helt klart ser mange blemmer her også, men resten.......... "

Kanskje noe av det dummeste jeg har lest på en fotoside på en stund. Men tok en titt på profilen til geniet bak denne påstanden og der var det høy "tante olga"-faktor. Forklarer nok kanskje noe av nivået på dette patetiske forsøket på "kritikk".

Flott brudebilde med fin kvalitet og godt lys. Ville unngått tangering av kjolen i nedre bildekant.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu