Høst 2016 = #33
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde48.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1059475} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
fin gjengivelse av et trivelig landskap med troverdige farger som samtidig også bærer fotografens personlige signatur. Fint utsnitt og komposisjon hvor både de to bjerkestammene og den lille horisontale stokken til høyre har klare roller. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Ragnar S.
Joda, idyllen er der, med bjørkene som lener seg ut mot vannet. Fint lys og med mørke, men allikevel ikke truende skyer.

Mvy Ragnar S
Per L.
Idyllisk høstmotiv godt ivaretatt med fine farger! Kanskje litt for mye mørknet himmel, noe som har forårsaket halo mellom himmel og grantrærne midt i bildet! Mvh Per
Roar K.
Halo har jeg slutta å bry meg no' særlig med da det er noe jeg anser som en svakhet i det digitale fotografiet - spesielt når man drar litt i spakene slik jeg gjør.
Men egentlig er haloen der allerede i utgangspunktet i brytningen mellom lyst og mørkt - kommer bare enda mer til syne når man redigerer litt hardt slik jeg gjerne gjør.
Ikke skal jeg ha utstilling annet enn det legger på fotosider - og ikke selger jeg bilder så da gidder jeg ikke bruke tid på det kjedelige pirkearbe med å fjerne halo hvis den iikke er altfor fremtredende.

Roar
Lisbeth G.
Herlig og idyllisk landskapsbilde i nydelig lys og flotte farger.

Mvh Lisbeth
Fredrik N.
Topp farger og dramatiske skyer, gjør bildet svært så severdig!
Fint komponert var det også (selvfølgelig)!

Mvh
Fredrik
Hans Petter S.
Fin idyll du skaper her! Flott lys i bildet og et trivelig landskap! Litt annerledes motiv enn det jeg er vant med fra deg, men forandring fryder! Godt levert dette Roar!
Hans Rich. A.
Idylisk plass flott foreviget i din stil med spennende himmel. Fint lys og farger. Godt komponert er nesten unødvendig å si.
Mvh Hans Richard
Johan L.
Fine linjer og lys og med en fin personlig stil.
Flott Roar.
Mvh
Johan
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu