"Drittvær"
var velkommen for å teste ut mitt nesten ubrukte Pentax K50 med værtettet 18-135mm objektiv til, på en tur til byen i går. Kjøpt dette tospann helt nytt til å dekke TSR2014 (Tall Ships Race Fredrikstad 2014) og brukt det der noen få dager bare. Men 2 timer i øsende pøsende regnvær i går, hvor både kamera og fotografen ble "våt inn til skinnet" ga noen bilder og en tilfredstillelse det er å kunne knipse i slikt vær - uten å være redd for moderne elektronikk!
Bildet inngår i albumet Utstyrstest: - Tester ut kamera / objektiv
Fotograf
Utstyr
  • Pentax K-50
  • Pentax SMC DA 18-135mm ED AL (IF) DC WR
  • Brennvidde48.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetFor et langt navn på denne Pentax SMC-DA 1:3.5-5.6 18-135mm ED AL (IF) DC WR !! Og Tamron som ofte får "pepper" for sine lange objektiv-navn ...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1060351} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Hans Petter S.
Du får frem stemningen her ja! Har selv lyst til å komme meg ut og fotografere litt ruskvær, men det er som du skriver noe med den moderne teknologoien ute i regn og ruskvær. Liker regndråpene og lyset som reflekteres på veien! S/h er med å forsterke følelsen av drittvær!
Ann-Margareth L.
Jeg hører regnet som trommer, og vannet som spruter fra bilhjulene, når jeg ser på dette bildet. Sort-hvitt forsterker stemningen.
Evelyn S.
Drittvær, men likevel et bilde man liker å se på. Liker lyset som reflekteres, det gir en koselig stemning. Interessant å lese om objektivet. ditt.
Walter S.
Takk til Hans Petter, Ann-Margreth og Evelyn - for kommentar. Dette var bare en test om kamera virkelig tålte sprutregn - noe den gjorde ...

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu