Bygda vår.
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Brennvidde30.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker3.2s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1060534} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Ingrid Milly L.
Blåtimen med snø og trær eller busker gjør seg veldig godt som stemningsfullt bilde.
Ingrid Milly
Trygve K.
Meeeeget vakkert i vanskelig men fantastisk lys Marit ! Fornemmer besøk av julenissen og/eller vennene hans når som helst. Sånn ser det ikke akkurat ut i bygda vår (Oslo) nå for tiden.....

Balansen mellom den eventyrlig belyste "blånen", husene og de snødekte trærne skaper en meget god komposisjon. Sporene i snøen inn fra nedre billedkant er en meget viktig detalj som hever bildet.

Om jeg skulle "pirke" litt ved et ellers praktfullt bilde, - må det være huset som henger avkappet i høyre billedkant. Har også kranglet litt med meg selv om disse lysende punktene nede i dalen bør være der eller ikke. Har kommet til at de må være med og bidrar til liv i bildet........

Eventyraktig dette ! Gratulerer !

mvh Trygve
Arild T.
Nydelig stemningsbilde, rene julekortet dette!
Hva heter bygda di?

Hilsen Arild
Hans Petter S.
Flott stemningsbilde! Dere har virkelig førjulsstemning i bygda deres! Flotte farger og lys, snøkledde trær og et vakkert hvitt fjell som lyser opp i bakgrunnen! Godt eksponert, liker bildet du presenterer her!
marit f.
Hei. Takk for hyggelig respons på bildet. Bygda heter Hauka, den ligger i Midtre Gauldal kommune, S- Trøndelag. Enig med deg Trygve om det halve huset, men det var andre bygninger som forstyrret mer om hele det huset ble med. Lysene under fjellet syns jeg må være med, andre lyspunkt nærmere mitt ståsterd har jeg tatt bort.
Roar K.
Vanskelig å si noe som helst sikkert når en ikke kjenner plassen.
Men jeg er litt inne på kutt til venstre til fordel for litt mer til høyre. men det kan jo bli feil da jeg ikke vet hva som finnes utenfor høyre bildekant selv om jeg ser av ditt tilsvar at det finnes flere hus.
Flott lys du har fanga her.

Roar
marit f.
Takk Roar også for kommentar. Etter min vurdering vil ikke kutt på v side kontra å beholde mer på h side heve bildet. Bla vil da vår låve som er under riving bli med, den er litt malplasser nå.
Sissel Elisabeth H.
Nydelige farger og flott lysskjær i bilde ditt. Enig i at det halve huset i høyre bildekant kunne vært borte. Fint med sporene som leder an ned mot småhusa. Den hvite fjelltoppen i det fjerne og lyskildene der borte er også en fin detalj. Vakkert!

Mvh,

Sissel Elisabeth
marit f.
Takk til deg også Sissel for at du likte bygda vår.
Johan L.
Stemningsfull og fridfull bilde du har tatt Marit.
Mvh
Johan
Per L.
Stemningsfullt vinterbilde med spennende lys. Likte godt Soria Moria slottet i bakgrunnen! Mvh Per
marit f.
Takk Johan og Per for hyggelige kommentarer. Dette er utsikten fra huset vårt. Elsker slike morgener når lyset igjen gradvis blir slått på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu