(K)uvær
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger74
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1063048} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roar B.
Her har du lykkes med det meste. Lyset, fargene, linjene og denne flotte trekanten av kuer, hver opptatt på sin måte. Finner liksom noe interessant over hele bildeflata. Da er du i mål, etter min mening.
Igjen tommel opp for fiffig ordlek.
Bjørnar P.
Fint komponert i spennende lys.
Ville foretrukket bildet generelt noe lysere. Dersom du prioriterer estetikken, ville jeg klonet bort strømkabler og høyballer også. Da ender du opp med en rent og pent bilde.
Øyvind B.
Fin trekamt komp med kyr i full og delvis siluett i havnært beite. Fargestikk solgjennomslag, men vanskelig og unngå uansett valg redigering. Vil personlig ikke klone bort noen ting. Hører til miljø-formidlingen. God tittel.
Mvh Øyvind
Knut Georg F.
Takk for gode vurderinger. Synes ikke ledningene bidrar positivt, men de var der i slikt omfang at de fikk beholde plassen:-). Ellers var det et fascinerende lys og skue som var litt vanskelig å gjengi på foto.
Mvh Knut
Kjell H.
Flott innblikk i det variable kulivet på landet med alt tilbehør!
Harald N.
Flott komposisjon med fotogene modellar.
Mvh harald
Trygve K.
Et drivende flott gjengitt hverdagsmotiv med forbilledlig komposisjon i mine øyne samt flott utnyttelse av det tross alt dystre lyset. Sett mot mørk bakgrunn trer modellene mye bedre fram, og jeg ville ikke ha gjort bildet lysere. Stemningen i bildet er veeldig god som den er !

synes Trygve
Knut Georg F.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu