Langs Akerselva.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-01-31 16:53:43
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Df
  • Nikon 85,50mm1.8
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1063379} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Trygve K.
Et veldig spennende bilde dette med fantastiske s/h-toner. Liker veldig godt din utnyttelse av de tre personene som gir en fabelaktig dybdevirkning i motivet. Men best av alt synes jeg blikk og kroppsspråk er formidlet med han til venstre som skakker på hodet og titter inn mens han i midten ser litt bekymret ut for den bastante skikkelsen han er i ferd med å møte. Trigger masse fantasi dette her ....

Bra jobba !

synes Trygve
Arild T.
Kaster meg under kommentaren til Trygve; han sier det så bra!

Hilsen Arild
Roar B.
Originalen treffer med sine flotte kulisser og disse menneskene på linje, hver for seg men allikevel i sammenheng. En slags taus dialog.
Blikkfanget går mot det lyse ansiktet i midten som trer fint frem. Men sveiper raskt videre og finner interessante ting, mye pga kontrasten. Detaljene i tunnelen også viktige for dybde og hendelsesforløp, om hva som skjer? Ikke lett å vite egentlig, litt urolig og skummelt det hele.
Er nok redd at versjon 2 ble statisten i denne sammenheng.
Bra skildring Langs Akerselva.
Roar
Knut Georg F.
Fine linjer mellom de tre personene som forsterker dybden i bildet. God hard justering av lyset som gir fin atmosfære.
Mvh Knut
Sissel Kleivdal H.
Uten unntak engasjerer dine bilder meg. Enten i historien de forteller, uttrykket, stemningen, eller i hvordan de appellerer til følelser, tanker, og undring.
Dette føyer seg fint inn..
De litt harde kontrastene og svart/hvitt tonene gir et filmatisk uttrykk som tilfører spenning til scenen i gatebilde.
Flott!

Sissel
Kjartan N.
Wow. V1 ble utrolig bra.Herlig skarphet og kontrast. En herlig rekke med mennesker du har fanget og liker spesielt blikket til personen i midten,

Mvh,
Kjartan
Hans Rich. A.
Likte originalen best. Jeg henger meg på de gode kommentarene foran meg. Her har du fått fram både bevegelse og spesielt uttrykk og blikk. Godt standpunkt og god komposisjon. Veldig godt jobba.
Mvh Hans Richard
Øyvind B.
Stor takk til Trygve,Arild,Roar B.,Knut,Sissel M. og Kjartan. Trygve fanget kjapt opp nøyaktig stemningen jeg hadde håpet på, tett etterfulgt av gode og veldig inspirerende kommentarer fra resten. Virkelig en stor glede og lese de!
Mvh Øyvind
Avsluttet .
Fin gjengivelse av et flott motiv. Fine komposisjoner, meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Øyvind B.
Takk til Kjell Øyvind og Hans Rich. også. Hans du skvatt unna. (tidlig oppe som meg)
Mvh Øyvind
Kjell H.
To forskjellige motiver, og original fremstår som meget bra slik som grundige kommentert allerede. Men jeg har også stor sans for fargeversjonen hvor bruken av former med sine linjer og lys skygger til sammen danner en flott enhet
Øyvind B.
Takk for god kommentar Kjell. La inn V2 fordi jeg føler de tilfører hverandre noe. En skildring av omgivelsene Akerselva i farger men med samme redigering og tildels noe tilsvarende utrykk.
Mvh Øyvind
Avsluttet .
Kontrastene og svart/hvitt tonene i bildet er kjempebra! Vet ikke hvordan du har fått det til, men bra er det. Det litt lave kamerastandpunktet fremhever en ellers meget god komp.
Mvh Jan R.
Ingvald Bright N.
Likte god begge. Snert og trøkk i etterbehandlingen. Opplever også en sammenhørighet selv om de dreier seg om forskjellige individer som sikkert ikke har noe sammen bortsett fra samme forflyttelse ærend. mvh Ibn
Øyvind B.
Hei Jan R. og Ingvald. Og skrive gode kommentarer er energikrevende. Tusen takk!
Mvh Øyvind
Bjørnar P.
V2 best rent estetisk, men originalen har en mer spennende historie.
Det er mye rom for tolkninger og spekulasjoner om hva som skjer og hva som kommer til å skje. For mange er det et pluss i seg selv.
Bruk av svart / hvitt og harde kontraster minner meg mye om sytti-tallet. Usikker på om det er et pluss her, men vanskelig å si uten å se et alternativ.
Dristig valg av lukkertid, da den gir litt bevegelsesuskarphet som lett kan bli for mye. Synes dog du holdet deg på den rette sida her.
Likte lyset på muren, som gir bildet et løft rent estetisk.
Du har fått mye ut av et motiv mange vill gått forbi.
Ikke minst er timinga tilnærmet perfekt, da personen befinner seg på rett sted i bildeflata.
Øyvind B.
Hei Bjørnar. Takk for en omfattende og interessant kommentar. Riktig som du sier ang. valg lukkertid. Har ikke stabilisator hverken kamera eller linse så brukte en stolpe som støtte. Redigering og bevegelse var et bevist forsøk på å gjenskape stemningen fra 70-80 tallet. Da var Akerselva et atskillig mer utrygt oppholdssted en nå. Tok rundt 20 eksponeringer før jeg følte setningen satt.
Mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu