Gateportrett med Mann & Pipe
Gateportrett fra Bakklandet i Trondheim. Jeg begynner å få mange av dem etterhvert.
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark IV
  • EF40mm f/2.8 STM
  • Brennvidde40.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger72
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1063742} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Øyvind H.
En slags kloning av fiskeren med pipe, dette maleriet som befinner seg i mange norske hjem, og visesangeren Jack Berntsen, han med hammeren Edvard.
Fotografisk er det et godt portrett, der mannens ansisktsuttrykk skaper en fin situasjon. Røyken kunne vært forstyrrende, men her er den jo et viktig innslag. Kvinnen i bakgrunnen fint plassert i bakgrunnen.Kanskje det er Gina Ekdal?:-)
Mvh Øyvind H.
Kjell H.
Dette opplever jeg som et meget bra portrett med innhold/fortelling i. Naturlig og fin positur. Meget bra etter min smak og vurdering
Kjartan N.
Supert portrett. Henger meg på kommentaren til Øyvind.

Mvh,
Kjartan
Roar B.
En innertier. trenger vel ikke si mer, annet enn å dempe lyset på stolpen i bakkant.
Bra Hjalmar !
Pål M. S.
Knallbra gateportrett! Liker nærheten og mannen er jo en gave til fotografen. Henger meg fint på Øyvinds kommentar om kloningen. Jenta/damen i bakgrunnen er en superbonus, som også får frem en ekstra kontrast i bildet. S/hv må det bare være:-)
Trygve K.
Henger meg på de andre ! Et veldig naturlig og fint portrett dette ! Om du likevel skal inn og dempe etter forslag fra Roar, - så tror jeg snora ned fra skjegget og den blanke ringen i jakka bør få samme behandling eller fjernes helt....

Men det er meg........

Bra......!

synes Trygve
Håvard F.
Meget bra! Tett på og i bw :)
Hjalmar E.
Takk for kommetarer alle sammen. Virkelig hjelpsomt.
Det er rart med det, men man vet aldri om et fotografi er bra eller ikke bra bra før andre har vurdert det. Det er ikke nok det man selv synes. Det er alltid en mulighet for at man kan se seg blind på egne bilder.
Arvid O.
Meget bra portrett med god blikkontakt.
Arvid.
Henning S. P.
kvinnen i vinduet til venstre er en herlig detalj som hever bildet til noe mer enn et vanlig portrett.

H
May-Brith O.
Et flott portrett. Enig med Pål i at noen kan sees som en gave til fotografen. Så ble det jo også et glimrende resultat. Kan nok si meg enig i det som går på lyset i stolpen og snora. Personlig noe usikker når det gjelder at kvinnen til venstre er så nært og ses så tydelig. På en måte opplever jeg det som litt forstyrrende, men min oppfatning det da.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu